استفاده از آینه در آسانسور
استفاده از آینه در آسانسور
چرا در آسانسور از آینه ها به کار برده می شود؟
درهای آسانسور رو که باز می کنید اولین چیزی که مشاهده می کنید آینه است، ولی تا حالا پیش خودتان در نظر گرفته اید که در تمام آسانسور های ساختمان ها چرا از آینه به کار برده می شود؟ این کار یک دلیل بسیار مهم و یک الی دو علت حاشیه ای دارد.
استفاده از آینه در آسانسور
آینه ها در آسانسور فضا را بیشتر می کنند.
در این دنیا بیماری وجود دارد به اسم کلاستروفوبیا که معنی آن ترس از جای تنگ و باریک است، کسی که به این بیماری مبتلا می شود از هر طرف احساس خفگی می کند.
به کار بردن از آینه در آسانسور این حس رو به افراد انتقال می دهد که انگار در جای بزرگی هستنید.
عدم توجه به گذشت زمان
در اوایل برای تازه کردن ساختمان های بلند نیاز به ساخت آسانسور ها است.
آسانسور های ساخته شده خیلی کند حرکت می کنند، با گذشت 5 دقیقه به طبقات 10 و 20 می رسند.
اینکه در یک اتاق کوچک قرار گرفته باشید و با سرعت کم بالا یا پایین می روید برای خیلی از افراد عذاب آور است.
از نظر فنی نمی توان سرعت آسانسور را از یک اندازه ای زیاد کرد پس باید کاری بکنند که انسان ها در داخل آسانسور ها با یه چیزی سرگرم بشوند تا متوجه گذر زمان نشوند.
عدم توجه به ارتفاع و مشکلات فنی
کسی که در آسانسور گیر کند به این فکر می افتد که خفه می شود و یا اگر آسانسور از بالا پرتاب شود پایین می میرید، این تصورات به اندازه کافی ترسناک هستند.
خلاصه یک جوری سرگرم می شوند و کمتر می ترسید .
هنوز هم آدم هایی داریم که به خاطر فوبیای ترس از سوار آسانسور سوار این وسیله نمی شوند.
سلفی در آسانسور
در آن زمان که آینه را برای آسانسور طراحی می کردند خبری از عکس سلفی نبود.
الان در هر مکانی که آینه وجود داشته باشد، قطعا یک عکس سلفی گرفته می شود.
برای بازدید و مشاوره ی رایگان پروژه های آینه کاری و خدمات شیشه با شماره