شیشه سکوریت
از گذشته تاکنون، تغییرات زیادی در مصالح ساختمانی ایجاد شده است، مهمترین کشف بشری برای صنعت ساخت و ساز شیشه است. شیشه در گذشته های بسیار دور کشف شده و در بسیاری موارد مورد استفاده قرار گرفته است.
امروزه شیشه تنوع زیادی دارد به طوری که هر یک از شیشه های تولید شده برای اهداف خاص مورد استفاده قرار می گیرد. شیشه خام به دلیل نوع فرآیند تولید مقاومت کمی دارد. با گذشت زمان و نیاز به استفاده از شیشههای محکم و با دوام منجر به کشف شیشههای سکوریت در انواع مختلف می شود. برای ادامه این مقاله با ما همراه باشید، ما شیشه سکوریت را معرفی خواهیم کرد.
شیشه سکوریت چیست؟
شیشه سکوریت همان شیشه هوشمند است که می تواند میزان نور عبور داده شده بین دو حالت شفاف و مات با استفاده از برق AC تنظیم کند.
برای تولید شیشه های سکوریت بین دو لایه شیشه لمینیت شده از ( Smart Film ) ( یک لایه فیلم که طول عمر بالایی دارد ) استفاده می شود.
برای استفاده از Smart Film می توانید از چسب های مخصوص روی شیشه های معمولی برای نصب کردن استفاده کنید.
شیشه های معمولی با مقاومت و دوام کم محدودیت های زیادی در استفاده دارند.
با پیشرفت تکنولوژی، انسان در فکر ساخت شیشه های با دوام و کاربردی تر است.
امروزه با پیشرفت روند شیشه سازی و فعالیت های وابسته با آن مانند برش شیشه، از فناوری های جالب توجهی برای ساخت شیشه استفاده می شود.
شیشه سکوریت شیشه ای است که با استفاده از فناوری های جدید می تواند میزان جذب نور در این نوع شیشه ها را تغییر دهد.
شیشه آفتابگیر یکی از انواع آن است.
ویژگی شیشه های سکوریت
شیشه سکوریت از ویژگی های منحصر به فرد و ویژه ای برخوردار است.
داشتن چنین خواصی این شیشه ها را از سایر شیشه ها متفاوت کرده است.
در این بخش ، ما به برخی از ویژگی های این شیشه ها خواهیم پرداخت:
- این شیشه ها اشعه های مضر و خطرناک را کنترل می کنند و آنتی یووی هستند
- این شیشه ها در حالت خاموش قابلیت نفوذ پذیری نور های مرئی را دارند (خاصیت مات شدن)
- این شیشه ها عایق صوتی می باشند (آکوستیک بودن)
- ایجاد حریم شخصی برای اشخاص استفاده کننده
- قابلیت استفاده به عنوان صفحه نمایش ( پرژکتور ) در امور آموزشی وغیره
- قایلیت استفاده در اتاق کنفرانس ، پارتیشن اداری و اتاق جلسات و اتاق خواب ها و غیره
- قابل استفاده از این شیشه به عنوان تابلو وایت برد در اتاق جلسات و یا محیط های اداری
- ایمنی این شیشه ها در برابر ضربه خوردن در حوادث و یکپارچه ماندن شیشه ها بسیار بالا می باشد
- تعمیرات و نگهداری شیشه ها ارزان هستند
- سهولت تغییر وضعیت سریع از حالت شفاف به مات و یا برعکس
- توانایی کنترل میزان ماتی به وسیله کلید کنترل
شیشه اسمارت چیست؟
شیشه سکوریت همان شیشه سکوریت و امنیتی است که می تواند میزان نور عبور داده شده بین دو حالت شفاف و مات با استفاده از برق AC تنظیم کند. برای تولید شیشه های سکوریت بین دو لایه شیشه لمینیت شده از ( Smart Film ) ( یک لایه فیلم که طول عمر بالایی دارد ) استفاده می شود. برای استفاده از Smart Film می توانید از چسب های مخصوص روی شیشه های معمولی برای نصب کردن استفاده کنید. شیشه های معمولی با مقاومت و دوام کم محدودیت های زیادی در استفاده دارند.
با پیشرفت تکنولوژی، انسان در فکر ساخت شیشه های با دوام و کاربردی تر است. امروزه با پیشرفت روند شیشه سازی و فعالیت های وابسته با آن مانند برش شیشه، از فناوری های جالب توجهی برای ساخت شیشه استفاده می شود. شیشه سکوریت شیشه ای است که با استفاده از فناوری های جدید می تواند میزان جذب نور در این نوع شیشه ها را تغییر دهد. مثلا شیشه آفتابگیر یکی از انواع آن است.
مزایای استفاده از شیشه اسمارت
این شیشه ها اشعه های مضر و خطرناک را کنترل می کنند و آنتی یووی هستند، همچنین این شیشه ها در حالت خاموش قابلیت نفوذ پذیری نور های مرئی را دارند (خاصیت مات شدن). این شیشه ها عایق صوتی می باشند (آکوستیک بودن) و ایجاد حریم شخصی برای اشخاص استفاده کننده از ویژگی های مهم شیشه های اسمارت است. شیشه اسمارت قابلیت استفاده به عنوان صفحه نمایش ( پرژکتور ) در امور آموزشی و غیره را دارد. قایلیت استفاده در اتاق کنفرانس ، پارتیشن اداری و اتاق جلسات و اتاق خواب ها و غیره از دیگر ویژگی های شیشه اسمارت می باشد. قابل استفاده به عنوان تابلو وایت برد در اتاق جلسات و یا محیط های اداری ایمنی هستند و این شیشه ها در برابر ضربه خوردن در حوادث و یکپارچه ماندن شیشه ها بسیار بالا می باشد. تعمیرات و نگهداری شیشه ها ارزان هستند و همچنین سهولت تغییر وضعیت سریع از حالت شفاف به مات و یا برعکس و توانایی کنترل میزان ماتی به وسیله کلید کنترل را دارند.
کاربرد شیشه سکوریت
دکمه ای برای حریم شخصی
شیشه سکوریت از دو صفحه شیشه ای تشکیل شده است که یک میکروفیلم سکوریت در وسط آن قرار دارد که به طور معمول کاملاً مات است و با فشار دادن دکمه روشن و انتقال برق به آن، ذرات داخل میکروفیلم منظم شده و شیشه را شفاف می کند.
از این شیشه می توان برای تقسیم و تفکیک فضاها استفاده کرد.
به عنوان مثال، یک آشپزخانه کاملاً باز را می توان با یک دکمه از دید مهمانان پنهان کرد، یا می توان از آن برای استحمام راحت در دوش شیشه ای استفاده کرد.
از شیشه های سکوریت می توان به عنوان صفحه نمایش برای یک ویدئو پروژکتور نیز استفاده کرد، اما به خاطر داشته باشید که این شیشه ها در حالت شفاف نیز کمی مات هستند.
برخی از افراد از این شیشه ها برای درب توالت فرنگی نیز استفاده می کنند که در هنگام اشغال، فقط کافی است دکمه حالت مات را فشار دهید تا از حریم خصوصی موردنیاز شما برخوردار شود.
استفاده از شیشه در پنجره های ساختمان
تحقیقات در مورد اتلاف انرژی نشان داده است که حدود یک سوم این انرژی در ساختمان ها از طریق پنجره ها از بین می رود و باید برای هدر رفت انرژی راه حلی یافت.
به این ترتیب، آنها با کمک فن آوری های جدید، نوعی شیشه را تولید کردند که با فشار یک دکمه کدر می شود و با فشار دادن دوباره به حالت قبلی خود برمی گردد.
این شیشه کاربردهای زیادی دارد.
به عنوان مثال، برای سالن های کنفرانس و شروع جلسات مختلف، حمام کردن، جلوگیری از ورود آفتاب به ویترین مغازه ها و همچنین برای خانه های مسکونی که نمی خواهید محیط خانه را ببینید، استفاده می شود.
اگرچه استفاده از این شیشه هنوز مرسوم نیست، اما نمونه های زیادی را می توانید در سراسر جهان مشاهده کنید.
شاید در حال حاضر نیازی به استفاده از این شیشه ها نباشید، اما تصور کنید در یک روز گرم و آفتابی که آفتاب مستقیماً به اتاق شما می تابد، چاره ای جز استفاده از وسایل خنک کننده نخواهید داشت.
راه حل بعدی استفاده از شیشه های دودی است، اما اگر تنها پس از چند ساعت از تابش شدید آفتاب، هنوز مجبور به تحمل این شیشه دودی هستید.
از شیشه سکوریت می توان برای ایجاد راه حل بهتر و مقرون به صرفه استفاده کرد.
شیشه سکوریت در حمام و سرویس بهداشتی
یکی از کاربردهای رایج تکنولوژی شیشه های سکوریت استفاده از آن در حمام و توالت در خانه، هتل ها و که این مواد گزینه های بسیار لوکس برای مشتریان است.
پنجره های دوجداره سکوریت گزینه بسیار خوبی برای جایگزینی پرده ها و روکش های قدیمی است که اغلب از نظر سبک و همچنین تعمیر و نگهداری در سرویس بهداشتی با مشکل روبرو می شوند.
شیشه سکوریت در منزل
شیشه سکوریت یک فناوری به روز است که در محیط های لوکس مانند خانه های مدرن، دفاتر، اماکن تفریحی و اماکن بهداشتی مورد استفاده قرار می گیرد. در پی ایجاد نوآوری، استفاده از شیشه های سکوریت در خانه ها به گونه فزاینده ای در حال رشد است، به خصوص که افراد بسیاری در پی جایگزینی شیشه های قدیمی، گسترش و بهبود فضای خانه های فعلی خود هستند.
این شیشه ها علاوه بر داشتن یک فناوری پیشرفته و آینده نگرانه، از یک ظاهر طراحی مینیمالیستی نیز برخوردار هستند که قطعاً شما را به وجد خواهد آورد.
به دلیل خاصیت عایق بندی عالی در برابر اتلاف گرما، نور ماورای بنفش و صدا، عملکرد بهتری در مصرف انرژی خواهد داشت.
شیشه سکوریت در پارتیشن و درب ها
علاوه بر کاربردهای فوق، می توان از شیشه های سکوریت در طراحی درب های ورودی و خروجی و همچنین پارتیشن های اداری استفاده کرد.
این مناطق از جمله فضاهایی است که گهگاه نیاز به ایجاد یک حریم خصوصی برای جلسات یا کلاس های آموزشی است و به جای استفاده از دیوارهای فروکش کننده بدون پرده های روشن یا قدیمی می تواند از این فناوری به روز بهره مند شود.
شیشه سکوریت در پنجره های دو جداره
این فناوری جدید و بادوام با بهره مندی از عملکرد حرارتی و حریم خصوصی سریع، نیازی به پرده یا پوشش پنجره را از بین می برد.
لایه قابل تعویض PDLC روی سطح داخلی یک صفحه شیشه ای پوشش داده شده و سپس با یک صفحه دوم ترکیب، و یک واحد بسته را تشکیل می دهد.
ما می توانیم شیشه را با توجه به نیاز شما تولید کنیم و کارآمدترین شیشهسکوریت موجود در بازار را ارائه دهیم.
شما می توانید از مزایای شیشههای سکوریت و عایق های دو جداره بدون نیاز به نگهداری یا تمیز کردن خاص بهره مند شوید.
شیشه سکوریت در دکوراسیون شیشه ای
کاربردهای زیادی از شیشههای سکوریت در دکوراسیون شیشه وجود دارد.
در مواردی مانند درب و پارتیشن اداری ، از پارتیشن حمام به عنوان جداسازی استفاده زیادی می شود.
از شیشههای سکوریت می توان برای تغییر رنگ شیشه از شفاف به مات و بالعکس استفاده کرد.
از شیشهسکوریت برای جداسازی فضا استفاده می شود.
شیشه سکوریت در شیشه بالکن
کاربرد دیگر شیشههای سکوریت در شیشه پنجره و شیشه بالکن ساختمان ها است.
به دلیل خاصیت عایق حرارتی و صوتی شیشه های سکوریت، استفاده از این شیشه ها در ساخت و ساز ساختمان ها بسیار مناسب است.
و از آنجا که شفافیت شیشه سکوریت قابل تغییر است ، ایجاد حریم خصوصی را آسان می کند.
انواع شیشه های سکوریت از نظر تکنولوژیِ ساخت
در زیر به سراغ فناوری های مختلف تولید شیشه های سکوریت می رویم:
شیشه سکوریت فعال
شیشه سکوریت فعال برای تغییر خصوصیات به یک محرک الکتریکی نیاز دارد. بر اساس نوع فناوری مورد استفاده، شیشه های سکوریت فعال را می توان به انواع زیر طبقه بندی کرد.
شیشه سکوریت الکتروکرومیک
شیشه های سکوریت الکتروشیمیایی می توانند سرعت انتقال نور را با توجه به جریان الکتریکی تغییر دهند. آن ها قبل از عبور جریان سطحی واضحی دارند و هنگام روشن شدن نیمه مات یا کاملاً مات می شوند، اگرچه این انتقال می تواند کوتاه مدت باشد.
شیشه سکوریت LC
شیشه های سکوریت LC و PDLC با فشار دادن لایه نازکی از بلورهای مایع بین دو هادی الکتریکی شفاف ساخته می شوند. شیشه سکوریت PDLC مشابه شیشه الکتروکرومیک قبل از عبور جریان الکتریکی از آن شفاف است. تفاوت در این است که شیشه PDLC فقط در چند ثانیه سرعت شفافیت را به حالت کدری تغییر می دهد و بسیار سریعتر از سایر فناوری ها است. شیشه های سکوریت LC عمدتا درشیشه های مات شونده (Privacy Glass) در ساختمان های اداری و تجاری مورد استفاده قرار می گیرند.
شیشه سکوریت SPD
فناوری SPD با استفاده از ذرات میکروسکوپی یک لایه نازک بین لایه های شیشه ایجاد می کند. در ساده ترین حالت، شفاف است و هنگام انتقال جریان الکتریکی تار می شود. میزان نور، تابش و گرمائی که از شیشه عبور می کند توسط کاربر کنترل می شود. تفاوت اصلی شیشه های الکتروکرومیک سکوریت، LC و SPD در این است که دو حالت آخر، LC و SPD، به محض قطع یا خاموش شدن دوباره نیاز به جریان الکتریکی دارند تا در حالت مات باقی بماند و به حالت شفاف اولیه خود بازگردد.
شیشه سکوریت منفعل
شیشههای سکوریت منفعل به دلیل محرک های خارجی مانند گرما و نور، خواص آنها را تغییر می دهند.
بر اساس محرک، آنها را می توان به انواع زیر طبقه بندی کرد:
شیشه ترموکرومیک
همانطور که از نام آن مشخص است، شیشههای سکوریت ترموکرومیک با توجه به میزان گرمای جذب شده، خاصیت انتقال نور خود را تغییر می دهند. این مواد به طور عمده در پنجره های سکوریت برای کاهش مصرف انرژی ساختمان ها و کنترل میزان ورود حرارت به اتاق استفاده می شود. در حال حاضر شیشهسکوریت ترموکرومیک به دلیل هزینه کم و سهولت نصب در مقایسه با شیشه های دیگر بیشترین کاربرد را در معماری دارد.
شیشه فتوکرومیک
شیشههای سکوریت فتوکرومیک با توجه به میزان اشعه ماورای بنفش (UV) خاصیت انتقال نور خود را تغییر می دهند. در لنزهای رنگی برای شیشه آفتابی، شیشه ساختمان و شیمی فوق مولکولی استفاده می شود. با این حال، بزرگترین کاربرد تجاری آن به صورت پنجره های سکوریت در نمای شیشه ای ساختمان است.
راهنمای خرید شیشه سکوریت
انواع شیشه های سکوریت و کاربری
در ابتدا باید اشاره داشت که شیشه های سکوریت در واقع از چه ساختاری تشکیل شدند و عملکرد آن ها به چه صورت است.
شیشه سکوریت از اجزایی شامل:
- شیشه
- لایه میکروفیلم
- مبدل برق
- ریموت؛ تشکیل شده است.
عملکرد اساسی این شیشه ها براساس ترتیب نظم یون های موجود در لایه میکروفیلم می باشد به طوریکه در حالت اتصال جریان برق و نظم یون های میکروفیلم، شیشه به صورت کاملا شفاف دیده و در حالت خاموش که اتصال به برق قطع می شود، شیشه ها مات و در حالت off دیده می شود.
مبدل برق در این شیشه ها به عنوان کاهنده جریان برق شهری به ولتاژ برق 48 ولت تبدیل میکند که توسط ریموت کنترل می شود.
شیشه های سکوریت به دو دسته کلی تقسیم می شوند:
- شیشه های سکوریت پشت برچسب دار
- شیشه های سکوریت لمینت
شیشه های پشت برچسبی در واقع لایه میکروفیلم به صورت برچسب به پشت شیشه چسبیده است اما در صورت قرار گیری در معرض ضربات، گرد و خاک، نور مستقیم خورشید و باران و … به طور مستقیم، از مقاومت و استحکام کمتری در برابر شیشه های لمینتی برخوردارند.
این شیشه ها در مقایسه با شیشه های لمینت دار، از قیمت مناسبتری برخوردارند و در مواردی که امکان دو لایه ای کردن شیشه ها وجود ندارد مورد استفاده قرار می گیرد.
اما شیشه سکوریت لمینت لایه میکروفیلم را در میان دو لایه شیشه محفوظ نگاه داشته است و این امر موجب شده ظاهری زیبا و مستحکم با طول عمر و ماندگاری بالایی نسبت به شیشه های پشت برچسبی داشته باشد.
خرید شیشه سکوریت
شیشه های سکوریت در کاربرد های متعددی مورد استفاده قرار می گیرند.
این شیشه ها دو نوع ضخامت رایج 10 و 12 میلی متری در بازار موجودند اما انتخاب ضخامت بسته به فریمی است که دور تا دور شیشه را احاطه خواهد کرد.
این فریم ها در انواع یو پی وی سی، آلمینیوم، چوبی و… استفاده می شوند.
این شیشه ها کاربردهایی در منازل، باغ ویلاها، هتل ها، مراکز اداری و درمانی و حتی مراکز تفریحی دارند.
از این شیشه ها در محیط های ورزشی و استخر ها در حفظ حریم خصوصی خانم ها، در هتل های لوکس در قسمت لابی و پنجره های خارجی و حمام های مستر، در مراکز درمانی برای اتاق ایزوله آزمایشگاه و بخش های مراقبت های ویژه و… استفاده می شوند.
شیشه های سکوریت در مراکز اداری و شرکت های خصوصی به عنوان پارتیشن بندی اتاق ها، کنترل بر فعالیت کارمندان و اتاق های کنفرانس برای ایجاد فضایی عایق صدا و برگزاری جلسات بهتر می توان استفاده نمود.
شیشه های سکوریت به عنوان ویترین فروشگاه های لوکس و نمایندگی ها نیز کاربردی هستند و می توان توسط ریموت به نمایش یا عدم نمایش ویترین با پخش ویدیو های تبلیغاتی پرداخت.
از جمله کاربردهای دیگر شیشه های سکوریت در طراحی فضای داخلی منازل، مطب ها و رستوران ها و.. می باشد ضمن اینکه از این شیشه ها به عنوان پرده ویدیو پروژکتور نیز می توان استفاده کرد و به پخش فیلم و ویدیو روی آن ها پرداخت.
شیشه سکوریت
شیشه های سکوریت را می توان نوعی شیشه عنوان نمود که با استفاده از فناوری های روز دنیا، به نوعی تولید شده اند که می توان حد جذب نور در آن را تغییر داد.
شیشه های سکوریت به دو شکل برچسبی پشت شیشه و لمینیت مابین دو شیشه تولید می شود.
طرز کارکرد شیشه های سکوریت از راه منظم و نامنظم شدن یون های موجود در میکروفیلم می باشد که در حالت روشن، شیشه کاملاً شفاف می شود و در حالت خاموش، شیشه کاملاً مات می شود. میکروفیلمها به شکل رول هایی سکوریت با عرض و طول گوناگون می باشد. در حقیقت شیشه های سکوریت از 4 جزء ایجاد شده اند:
- شیشه
- میکروفیلم سکوریت
- اینورتر برق
- ریموت کنترل
اندازه شیشه های سکوریت
شیشه های سکوریت در دو نوع ضخامت رایج 10 میلی متر و 12 میلی متر عرضه می شوند. البته اندازه های دیگر آن هم وجود دارد اما انتخاب ضخامت شیشه بستگی به نوع پروفیلی که در سرتاسر آن احاطه می شود، دارد. از انواع پر.فیل یو پی وی سی و آلومینیوم و چوب و فلزی و غیره می توان استفاده نمود که با دقت به نوع پروفیل انتخابی از ضخامت مناسب شیشه های سکوریت به کار برده می شود.
در حال حاضر یکی از بزرگترین سایز تولید شده میکروفیلم سکوریت با عرض رول 185 سانتی متر است که خوشبختانه با پیگیری مستمر، این اندازه میکروفیلم تایوانی در ایران وارد شده است و اقدام به لمینیت و تولید شیشه سکوریت در این اندازه شده است. شیشه های سکوریت در عرض 185 سانتی متر و ارتفاع نامحدود موجود هستند.
میکروفیلم های سکوریت با 2 عرض رول 120 و 185 سانتی متر عرضه می شوند. خوب است که در موقع ثبت سفارش، اندازه دلخواه خود را به این بازهها نزدیک کنید که هزینه پرت و اضافه برای شما لحاظ نشود.
قیمت شیشه سکوریت
شیشه سکوریت
شیشه های سکوریت در دو نوع قابل عرضه میباشند:
- برچسب پشت شیشه ای
- لمینت بین دو شیشه ای
به علت عبور جریان الکتریسیته از لایه میکروفیلم چسبیده به پشت، مناسب استفاده در خارج ساختمان نیستند. به عبارت دیگر این شیشه ها حساس به نور مستقیم خورشید و سایر عوامل محیطی میباشند. به همین دلیل استفاده از انها در داخل ساختمان بیشتر میباشد. شیشه های سکوریت از طریق منظم و یا نامنظم شدن یون های میکروفیلم در اثر اتصال جریان برق کار میکنند. در صورت نظم به یون های موجود در لایه میکروفیلم، شیشه شفاف دیده میشود.
به عبارت دیگر عبور برق و تبدیل ولتاژ آن توسط مبدل برق به ولتاژ پایینتر، موجب این اتفاق می شود. شیشه های سکوریت در حالت خاموش به صورت مات دیده میشوند. این عمل بسیار مناسب حفظ حریم شخصی در ادارات و شرکت ها میباشد. شیشه های سکوریت در استفاده به عنوان دیوارهای اتاق کنفرانس و اتاق مدیر عامل بسیار مورد توجه هستند.
از شیشه های سکوریت میتوان به عنوان تخته و یا پرده ویدیو پرژکتور نیز استفاده کرد. شیشه های سکوریت با لایه لمینت از دوام و مقاومت بالایی نسبت به شیشه پشت برچسبی برخوردارند. به دلیل اینکه لایه میکروفیلم در بین دو لایه شیشه محصور گشته است.
شیشه های سکوریت نیز در بیشترین حالت وارداتی از چین و تایوان هستند. در این شیشه های وارداتی، کیفیت شیشه های سکوریت تایوانی با میکروفیلم سوپر کلییر بالاتر میباشد. از نظر ضخامت این میکروفیلم ها نیز کشور چین از کیفیت پایینتری برخوردار است. هرچه ضخامت میکروفیلم بیشتر باشد، شفافیت شیشه سکوریت کمتر میباشد.
در اطراف شیشه های سکوریت از فریم های مختلفی از جمله:
- یو پی وی سی
- آلمینیوم
- چوب
- فلز و…؛ استفاده میشود.
ضمن اینکه از شیشه های سکوریت برای حریم شخصی بیشتر به عنوان کابین دوش حمام نیز میتوان بهره برد.
قیمت گذاری شیشه سکوریت
شیشه های سکوریت با استفاده از انواع شیشه ها قابل تولید هستند. ضمن اینکه کشورهای زیادی دست به ساخت و صادرات گسترده شیشه های سکوریت زدند.
همانطور که در بالا گفته شد تایوان، چین، ترکیه و غیره از جمله کشورهای صادر کننده شیشه های سکوریت هستند. تعیین قیمت شیشه های سکوریت در وهله اول با توجه به کشور سازنده و واردات آن میباشد. در میان کشورهای صادر کننده شیشه های سکوریت تایوان و ترکیه از کیفیت مطلوب تری برخوردارند و به نسبت قیمت بالاتری از شیشه های سکوریت دیگر دارند. نکاتی درباره کیفیت شیشه ها ذکر کردیم که در تعیین قیمت کلی شیشه های سکوریت موثر هستند. این نکات از جمله ضخامت لایه میکروفیلم، جای قرار گیری میکروفیلم و نوع میکروفیلم مورد استفاده بوده. علاوه بر این ها نوع شیشه ای که سکوریت میشود نیز مورد اهمیت است.
در واقع از شیشه های لاکوبل، آینه های رنگی، طلایی، برنزی و ونیزی برای ساخت شیشه سکوریت استفاده میشود. در کنار همه این نکات، نوع برش و هزینه حمل و نقل و نصب این شیشه ها نیز جزو فاکتورهای مهم هستند. این ها بخشی از اطلاعات مورد نیاز در رابطه با محاسبه قیمت شیشه های سکوریت بودند که در اختیارتان قرار دادیم.
جمع بندی
انرژی ساختمان از طریق پنجره ها هدر می رود.
به همین دلیل، تلاش ها برای کاهش مصرف انرژی در ساختمان ها معطوف به پنجره ها است.
مطالعات زیادی برای یافتن راههای صرفه جویی در مصرف انرژی انجام شده است و نیاز به ذخیره انرژی منجر به استفاده از انواع جدیدی از پنجره های شیشه ای در ساختمان ها و همچنین در دیوارهای سالن کنفرانس در دفاتر شده است.
این فناوری کاربردهای بسیاری دارد.
اگرچه استفاده از این شیشه اختصاصی هنوز مرسوم نیست، اما نمونه های زیادی در سراسر جهان وجود دارد.
اما پنجره های سکوریت موجود، از پنجره های الکتروکرومیک گرفته تا پنجره های ذره ای، همه در کنترل و بهینه سازی مصرف انرژی در ساختمان ها و مکان های عمومی به کمک ما آمده اند.
شیشه سکوریت مات
شیشه سکوریت مات شونده
شیشه های سکوریت اکثرا در فضای داخلی ساختمان ها کاربرد دارند.
زیرا این شیشه ها در معرض تابش شدید خورشید و باد و باران اسیب پذیر هستند.
شیشه های سکوریت نهایت حرارتی که تحمل میکنند 70 درجه سلسیوس میباشد.
به همین دلیل استفاده از انها در فضای خارجی بخصوص در تابستان، به معیوب شدن شیشه کمک خواهد کرد.
شیشه های سکوریت با وجود لایه هایی که در ان بکار گرفته شده، کارایی لازم را مسبب می شوند.
این لایه شامل:
- مبدل برق
- میکروفیلم سکوریت
- شیشه
- و ریموت کنترل، میباشد.
در برخی از شیشه های سکوریت از کریستال مایع بهره میگیرند.
ساختار درونی این شیشه ها بطوریست که از دولایه شفاف از قلع به عنوان الکترود تشکیل شده. لایه از کریستال مایع بین دولایه از قلع محسور شده. با گذشتن جریان برق از فیلم کریستال مایع، شیشه شفاف و با قطع جریان الکتریسیته شیشه مات خواهد شد. مات شدن شیشه در اثر قرار گرفتن کریستال های میکروفیلم در جهات مختلف و پخش نور در فضاست. در حقیقت این شیشه ها در حالت عادی به جریان برق متصل میشوند.
در کنار اتصال به جریان الکتریسیته، ولتاژ برقی شهری را توسط مبدل به ولتاژی پایینتر تبدیل و مصرف میکنند. امروزه پژوهشگرات به فناوری جدیدی نسبت به شیشه های سکوریت دست یافتند. در این فناوری از ابر خازن ها برای حفظ انرژی بهره گرفته شده. این شیشه ها با وجود ابر خازن های درون خود، نور خورشید را جذب و ذخیره میکنند. تا جاییکه ظرفیت خازن ها مملو از این انرژی شود و در نهایت رنگ شیشه تغییر خواهد یافت. این نوع از شیشه های مات شونده مانند شیشه های فتوکرومیک عمل میکنند. اما در مقایسه با شیشه های فتوکرومیک با سرعت کمتری به شفافیت خود بازمیگردند.
موارد استفاده شیشه سکوریت مات
با توجه به اینکه شیشه های سکوریت گزینه های مناسبی برای استفاده در فضای داخلی هستند. به این ترتیب برای کاربرد های مختلفی در منازل و اکثرا در ادارات و متجمع های تجاری از انها بهره برداری میشود. این شیشه ها برای مکان هایی که نیازمند حریم خصوصی میباشند بسیار مناسب است.
به عنوان مثال در:
- پارتیشن های اداری،
- در سالن های کنفرانس،
- به عنوان دور دوشی حمام،
- پنجره های ساختمان برای تنظیم نور ورودی،
- در مطب های پزشکی و دندان پزشکی
- امروزه در شرکت های خودروسازی بزرگ جهان در نمونه های میلیارد دلاری خود از این تکنولوژی استفاده میشود. این شیشه ها عایق های صوتی مناسبی نیز هستند.
شیشه های سکوریت علاوه بر تمام این مزایای نام برده شده، معایبی را نیز در برمیگیرد. این شیشه ها با هزینه های گزافی در بازار موجودند. درنتیجه مناسب پروژه های لوکسی هستند که بودجه بیشتری صرف استفاده از تکنولوژی های روز دنیا میشود. ضمن اینکه این شیشه ها از مواد سمی ساخته شده که در اثر استفاده مداوم امکان خطر برای افراد در معرض ان وجود دارد.
برای بازدید و مشاوره ی رایگان پروژه های آینه کاری و خدمات شیشه با شماره 09123577053 تماس بگیرید.