خدمات آینه سنتی تهران
خدمات آینه سنتی تهران
خدمات آینه سنتی در شهر تهران در مناطق زیر انجام می پذیرد؛ برای اطلاعات بیشتر با شماره ی ۰۹۱۲۳۵۷۷۰۵۳ تماس بگیرید.
خدمات آینه سنتی تهران
آینه ها از گذشته با صیقلی کردن فلزات و سنگ های آتشفشانی بدست می آمدند تا جایی که بشر به نحوه استخراج شیشه از عناصر مختلف دست پیدا کرد و با توجه به فرآیند حرارت دهی به عناصری مانند سنگ آهک و غیره به شیشه هایی با درصد های خلوص متفاوتی دست یافت.
آینه ها با توجه به درصد های خلوص در شیشه ها، دارای شفافیت های متفاوتی هستند و در همین جهت دستگاه هایی تولید شدند که این درصد های ناخالصی را به حداقل رسانده و در نتیجه منجر به ساخت آینه هایی با درخشندگی مطلوبی شدند.
پس از وسعت خط تولید آینه و خارج شدن آینه ها از پوسته کاربردی شان و استفاده از آن ها در جهت وسایل دکوراتیو، هنر آینه کاری نیز به سرعت پیشرفت داشت.
آینه کاری در ایران به قدمتی هزار ساله می رسد و داستان از جایی شروع می شود که با شروع واردات شیشه و آینه از اروپا، آینه ها در اثر حمل و نقل دچار شکستگی هایی می شدند و هنرمندان ایرانی با استفاده از خلاقیت خود دست به ایجاد طرح هایی با استفاده از همان قطعات شکسته آینه ها زده و هنر آینه کاری رسما در ایران کلید خورد.
آینه کاری های مختلف در طرح های بسیار چشمگیر را در کاخ ها و عمارت ها از زمان صفویان تا قاجار می بینیم که امروزه به عنوان صنایع دستی و میراث فرهنگی از آن ها مراقبت به عمل می آید.
آینه کاری های سنتی با طرح های اسلیمی و رنگ های مختلف به وسیله ایجاد اشکال هندسی در ابعاد مختلف در جهت تزئینات بناها به کار گرفته می شده است که در نتیجه این هنر قیمتی، به فضایی پر نور تر دست پیدا می کردند.
در دوران حکومت قاجار به اوج آینه کاری های سنتی ایرانی می رسیم که بیشترین این آینه کاری ها در بناهای متبرکه و مذهبی صورت گرفته است.
آینه ها با طرح های اسلیمی و سنتی هم اکنون نیز در بازار موجودند چه در اشکال هندسی و در قالب اجرای آینه کاری و چه در قالب آینه هایی با فریم های تزئین شده با صنایع دستی که مورد استفاده در هر گونه دکوراسیونی می باشند.
اگرچه آینه کاری ها در طرح های سنتی از رونق کمتری در بازار برخوردار شده اند اما آینه ها با فریم های تزئین شده همچنان مورد توجه هستند و در بازار های سنتی مانند بازار های تبریز و اصفهان در بهترین کیفیت ها و قیمت های تقریبا بالا به فروش می شرند که شما می توانید بدون مراجعه به این بازار ها و تنها با سفارش به گلس مدا از خرید این آینه های زیبای سنتی بهره مند شویدو
طرح های اسلیمی و سنتی شامل نقوش پیچیده و درهم و منبت کاری و کاشی کاری های ریز بر روی قاب ها قابل اجرا هستند که به نسبت کاری که روی قاب ها اجرا شده، از قیمت بیشتری برخوردارند.
آینه های سنتی را می توان از انواع کیفیت آینه ها انتخاب کرد و تنها به شکل برش، طراحی روی آن ها، مدل قاب ها و طرح روی فریم ها توجه داشت که بیشتر به شکل دهی آینه در جهت سنتی کمک خواهد کرد.
قیمت آینه کاری سنتی
آینه کاری
طرح های اسلیمی بیشترین تزئینات را در آینه کاری سنتی به خود اختصاص می دهند.
این طرح ها شامل:
- نقوش گل و برگ
- نقوش هندسی در هم پیچیده
- اشکال حیوانات
- طرح های گره
- قاب بندی
- شمسه
- لچک
- ترنج اسلیمی و…؛ می باشند.
این نقوش و طرح های اعجاب انگیز را در حرم امامان و در تالار های کاخ گلستان و غیره شاهد هستیم. این تزئینات آینه ای جزو هنر و گذشته پربار ما ایرانیان است. در گذشته تمام آینه ها در آن طرح های پیچیده با دست برش می خوردند. اما امروزه همه برش ها با نهایت ظرافت توسط دستگاه ها انجام می گیرد.
برای نصب آینه ها از چسب آینه، سریش و گچ نرم استفاده می شود. البته هنوز هم در بعضی مواقع آینه ها با دست و توسط الماس شیشه بری صورت می گیرد. آینه کاری نیازمند تخصص و تبحر چندین ساله می باشد. در انجام این کار باید دقت کافی به خرج داده شود. برای مثال برای طرح هایی که دارای برجستگی یا فرو رفتگی می باشند، توسط دست آینه کار تنظیم می شود. بطوریکه پس از گذاردن خمیر به پشت قطعه آینه، با فشار دست میزان فرورفتگی آن قطعه مشخص می شود. سطح کار پس از اتمام نصب توسط فرد آینه کار تمیز و جلا داده می شود. استفاده از میزان مناسب خمیر پشت قطعات آینه به تمیزی و یکدست بودن کار کمک می کند.
آینه کاری های سنتی بیشتر در مورد سقف ها صادق بوده است. آینه کاری های سقفی امروزه بسیار کم دیده میشوند مگر در مکانهایی مثل رستوران ها که می خواهند فضای سنتی را بوجود بیاورند.
آینه کاری ها امروزه در قالب دکوراتیو شناخته می شوند. در طرح های مختلفی از جمله: آبشاری، جورچین، لوزی، آنتیک و غیره روی سقف و دیوار اجرا می شوند. این آینه ها میتوانند دارای قاب یا بدون قاب باشند. آینه ها با نقوش اسلیمی نیز میتوانند در قالب جورچین و پازلی اجرا شوند. امروزه نظر طراحان بیشتر به سمت آینه های رنگی جلب شده است. استفاده از نقوش اسلیمی و رنگی به عنوان آینه های دکوراتیو، فضای جالبی را به ارمغان می اورد.
نکات تکمیلی آینه کاری
آینه کاری نوعی تزیین داخلی ساختمان، با چسباندن قطعات کوچک آینه به اشکال هندسی و گل و بتههای گوناگون می باشد. در این رشتهی هنری، هنرمند آینهکار با به کار بردن از شیشه و برش آن به شکل های گوناگون، فضایی درخشان و زیبا در بناها به وجود می آورد که از بازتاب نور در قطعه های بی شمار آینه تشعشع و درخشش و زیبایی در تزیینات بناها شکل می گیرد و پوششی خیلی خوب و زیبا برای تزیین بنا از لحاظ استحکام و دوام است. آینه کاری یکی از رشته های هنرهای تزیینی ایران محسوب می شود و از ابتکارهای ویژهی هنرمندان ایرانی محسوب می شود و در دوره ساسانیان رایج بوده است. از آینه کاری های باقی مانده می توان بنای دیوانخانهی شاه طهماسب صفوی در شهر قزوین را نام برد.
آب و آینه در فرهنگ ایرانیان نشانه پاکی و روشنایی و راستگویی و صفا بوده است و به احتمال خیلی زیاد کاربرد آن در معماری هم همین معنی را دارد. علاوه بر این ریشه های اقتصادی آینه کاری را نباید از یاد برد. در سده ۱۰هجری قمری آینه کاری از اروپا به خصوص از کشور ونیز به ایران وارد شد و قسمتی از این آینهها در موقع جابهجایی در راه شکسته می شد. هنرمندان ایرانی برای استفاده از قطعه های شکسته راهی ابتکاری پیدا کرده اند و از آنها برای آینهکاری به کار بردند و آینهکاری ظاهراً با کاربرد آنها شروع شد. آینه کاری در ابتدا با نصب جام های یک پارچه آینه بر بدنه بنا آغاز شد. نه فقط داخل بنا بلکه دیوارهای ستوندار عصر صفوی هم با آینههای بزرگ تزیین شد. اندازه مناسب آینه برای آینه کاری یک میل می باشد، ولی تا اندازه دو میلی یا بیشتر هم مورد استفاده قرار می گیرد. از آنجایی که واردات آینه گران قیمت و شکننده است، استادکاران ایرانی از زمان ها قبل به تولید آینههای قلع و سیمابی پرداختند.
قیمت آینه کاری سنتی
آینه کاری های سنتی در گذشته با زحمت بیشتری توسط افراد آینه کار اجرا می شدند. امروزه با پیشرفت فناوری های حیطه شیشه و آینه، آینه ها توسط دستگاه ها برش می خورند.
البته گاهی مواقع قطعاتی وجود دارند که قابل برش با دستگاه نیستند و توسط آینه کار برش می خورند. نوع برش آینه ها که با دستگاه باشد ویا توسط فرد آینه کار انجام پذیرد د رقیمت گذاری خدمات آینه موثر است. نکاتی دیگر از جمله نوع طرح مورد نظر برای نصب نیز در محاسبه قیمت آینه کاری اثرگذار می باشد. نقوش اسلیمی و سنتی نیازمند دقت بسیار بالایی در هنگام نصب هستند. این نقوش به علت پیچیدگی و ظرافت، کار بیشتری و زمان بیشتری برای نصب آن ها صرف می شود. نکته بعدی مورد توجه در تعیین قیمت آینه کاری سنتی، متراژ نصب آینه ها می باشد. در کنار این موارد هزینه متریال مورد استفاده در نصب و ایمن سازی آینه ها و حمل و نقل آن ها نیز محاسبه می گردد.
آینه کاری های سنتی از گذشته با نقوش اسلیمی و گل و بوته ها صورت می گرفته. هنوز هم برخی از افراد شیفته طرح های گل و بوته ای و شمسه های آینه ای سقف ها هستند. استفاده از همان نقوش و طرح های گذشته با ظاهر آینه کاری مدرنیته در قالب جورچین را میتوان به اجرا رساند. بهره گیری از آینه کاری در مکان هایی مثل هتل ها، تالارها، مجتمع ها و.. میتواند به بزرگ تر جلوه دادن محیط کمک شایانی بکند.
وجود آینه ها در فضا باعث ایجاد نوعی توهم بزرگنمایی و عمق در فضا بشود. بازتاب نور در آینه ها به این اتفاق کمک خواهد کرد. آینه کاری با وجود اینکه طرح های مختلفی را در خود جای داده است. همینطور با وجود برش توسط ابزارها و دستگاه های اتوماتیک اما هنوز هم توسط افراد تخصص این کار صورت می گیرد. آینه کاری هنری قابل ستایش و پر زحمت می باشد که نیازمند تقدیراست.
آینه سنتی در شهر تهران
- آینه سنتی ازگل
- آینه سنتی اقدسیه
- آینه سنتی الهیه
- آینه سنتی اوین
- آینه سنتی باغ فردوس
- آینه سنتی تجریش
- آینه سنتی دارآباد
- آینه سنتی درکه
- آینه سنتی دربند
- آینه سنتی زعفرانیه
- آینه سنتی فرمانیه
- آینه سنتی فرشته
- آینه سنتی قیطریه
- آینه سنتی کامرانیه
- آینه سنتی محمودیه
- آینه سنتی ولنجک
- آینه سنتی نیاوران
- آینه سنتی اختیاریه
- آینه سنتی پاسداران
- آینه سنتی دروس
- آینه سنتی دولت
- آینه سنتی دیباجی
- آینه سنتی جردن
- آینه سنتی ولیعصر
- آینه سنتی سیدخندان
- آینه سنتی ظفر
- آینه سنتی قلهک
- آینه سنتی ونک
- آینه سنتی میرداماد
برای بازدید و مشاوره ی رایگان پروژه های آینه کاری و خدمات شیشه با شماره ۰۹۱۲۳۵۷۷۰۵۳ تماس بگیرید.