قیمت پنجره دو جداره
قیمت پنجره دو جداره
استفاده از درب و پنجره در سالیان ابتدایی که بشر به ساخت سرپناه آجری پرداخت، به طور کاملا ابداعی صورت گرفت.
دریچه هایی برای عبور و مرور هوا و همچنین دید به فضای خارجی را پنجره نامیدند.
رفته رفته و با گسترش علم و فناوری، شیشه ها به بازار عرضه شدند که پوشش های مناسبی برای پنجره ها به خصوص در فصول سرد سال بودند.
در دهه های اخیر پنجره ها در اشکال و کاربرد های مختلفی به بازار عرضه شدند که یکی از این پنجره ها، پنجره ها با شیشه های دو جداره هستند.
پنجره های دو جداره یکی از پرکاربردترین متریال های ساختمانی به خصوص در شهر های پر جمعیت به شمار می آیند.
قیمت پنجره دو جداره
شیشه دو جداره
شیشه های دو جداره شامل دو لایه شیشه می باشند که به موازات یکدیگر قرار گرفتند که مقصود اصلی از موازی قرار دادن شیشه ها در کنار هم افزایش کارایی شیشه ها می باشد.
شیشه های دو جداره در ضخامت های مختلفی از 2میلی متر تا 10 میلی متر متغیر هستند که بسته به نوع و کیفیت شیشه مورد استفاده، این ضخامت ها متفاوت می باشد.
شیشه های دو جداره می توانند از جنس شیشه های:
- رفلکس یا دودی
- رنگی
- ساده
- مات و…؛ باشند.
برای مثال در ساخت شیشه دو جداره دودی، از یک لایه شیشه رفلکس با ضخامت های 4و6 میل استفاده می شود و لایه دیگر از شیشه ساده استفاده می گردد.
در میان جدار های شیشه ای فضای میلی متری خالی وجود دارد که بطور معمول از گاز های بی اثر مثل آرگون و یا هوای خشک پر می شود که همین گاز مانعی قوی بر سر راه صدا ها و عبور هوا از داخل به خارج و بلعکس می باشد.
علاوه بر جدارهای شیشه ای و لایه پر شده از گاز در پنجره های دو جداره عوامل دیگری نیز بر عایق شدن آن ها موثرند که یکی از آن ها استفاده از پروفیل مناسب مثل یو پی وی سی و لاستیک های درزبندی در اطراف پنجره می باشند که به عایق سازی یک ساختمان با پنجره ها و درب های دو یا چند جداره کمک می کنند.
پنجره های دو جداره در انواع مختلفی از شیشه های دو جداره در بازار موجودند که در ذیل به آن ها خواهیم پرداخت.
- درب و پنجره با شیشه های جداره ای ساده
- شیشه های جداره ای سکوریت
- شیشه های جداره ای لمینت
- شیشه های سند بلاست
- شیشه های رفلکس و…
قیمت پنجره
درمورد انواع پنجره های دو جداره و مزایای آن ها در بالا مفصل صحبت کردیم اما در این بخش به عوامل موثر در قیمت گذاری این پنجره ها می پردازیم که همیشه امر مهم و قابل توجهی در نظر مشتریان می باشد.
یکی از بارز ترین فاکتور های موثر بر محاسبه قیمت پنجره های دو جداره نوع شیشه مورد استفاده به عنوان جدار ها و ابعاد این پنجره ها می باشد.
فاکتور های دیگری نیز در محاسبه قیمت این نوع از درب ها و پنجره ها مورد اهمیت واقع می شوند مانند نوع باز شدن این پنجره ها.
پنجره های دو جداره در انواع بازشو، فیکس، تک حالته، دو جهته و یا کشویی در بازار موجود و قابل سقارشند که بسته به نوع باز شدن، پنجره ها از قیمت های متفاوتی برخوردارند.
ابعاد سفارشی و خارج از استاندارد 140 سانتی متری پنجره های دو جداره نیز قیمت آن ها را در معرض افزایش قرار می دهد.
پنجره های دو جداره ای که توسط دستگاه های مکانیزه ساخته می شوند از قیمت کمتری به نسبت پنجره های دو جداره دست ساز برخوردارند.
ضمن اینکه پروفیل های مورد استفاده در قاب گیری شیشه های دو جداره نیز در میزان محاسبه قیمت آن ها موثر هستند.
پروفیل ها در شرکت های تولیدی مختلف بنا بر کیفیت آن ها دارای قیمت های مختلفی هستند که این امر در قیمت گذاری کلی شیشه های دو جداره موثر واقع می شوند.
جمع بندی
شیشه و پنجره دو یار قدیمی و جدا نشدنی از هم و مهم ترین متریال های ساختمانی محسوب می شوند.
شیشه های دو جداره در انواع کیفیت ها بنابر شیشه های مصرفی در آن ها به بازار عرضه می شوند که در کاربرد های مختلفی مورد استفاده قرار می گیرند.
شیشه های دو جداره از دو لایه شیشه و یک لاه گاز بی اثر بین جدار شیشه ها ساخته می شوند که عایق های بسیار قوی در برابر صدا و سرما/گرما هستند.
قیمت پنجره های دو جداره بنابر کیفیت شیشه های مورد استفاده، ابعاد شیشه ها، نوع پروفیل مصرفی و نوع باز شدن پنجره ها متغیر می باشد.
پنجره های دو جداره ساخت دست و باز شدن های پیچیده تر، بسیار قیمتی تر هستند.
برای بازدید و مشاوره ی رایگان پروژه های آینه کاری و خدمات شیشه با شماره