نصب پنجره های دو جداره
نصب پنجره های دو جداره
پنجره ها از مهم ترین و پایه ای ترین مصالح ساختمانی هستند که امروزه در کیفیت های مختلف و اشکال متنوعی به بازار عرضه می شوند.
استفاده از پنجره ها امروزه به عنوان المان های دکوارتیو داخلی منزل و همچنین نمای خارجی بهتر و زیبای ساختمان ها رایج می باشد.
صنایع شیشه با هدف کاربردی بودن در عین نمای ظاهری مد نظر مشتریان دست به ساخت پنجره های دو جداره با استفاده از انواع شیشه رفلکس، رنگی و سکوریت زده اند.
پنجره های چند جداره با شیشه های ایمن، رنگی و مات به مدیران پروژه ها این اجازه را خواهد داد که با توجه به نیاز و محل قرار گیری ساختمان نسبت به میزان تردد واداری یا مسکونی بودن ساختمان، دست به خرید پنجره مد نظر بزنند.
نصب پنجره های دو جداره
پنجره
پنجره بخشی از دیوار می باشد که از طریق آن فضایی باز به محیط بیرون شکل می گیرد و به وسیله آن ساختمان ها و مکان های داخلی ایجاد می شوند. پنجره امکان ورود نور را از طریق شیشه های شفاف یا شیشه های نیمه شفاف فراهم می سازند. پنجره ارتباط یک مکان را با مکان دیگر و یا محیط داخلی را به محیط بیرونی مرتبط می کند.
پنجرهها قسمت مهمی از پوشش ساختمان محسوب می شوند و باید عملکردهای چندی را صورت بدهند. علاوه بر عملکرد اولیه پنجره ها که تامین ورود نور طبیعی به درون و ارتباط بصری با خارج می باشد، پنجرهها حفاظ هایی می باشند که در مقابل باد و باران و گرما و سرما و صداهای ناهنجار از خارج ساختمان و… جلوگیری کند.
ابعاد و شکل و مکان قرارگیری پنجرهها بر یکپارچگی سطح دیوار تاثیر دارند و حس محصور بودن فضا را متحول می کنند.
پنجرههای رایج معمولاً به طرزی طراحی می شوند که امکان تهویه اتاق ها فراهم شود. در این حالت با باز شدن یک یا چند بخش از پنجره هوای بیرون با درون عوض می شود. البته بر حسب فضا و نوع به کار بردن از اهمیت آن کم یا زیاد می شود.
وظایف پنجرهها
فراهم کردن امکان ورود نور طبیعی
ورود نور به اندازه به فضا در اجرای فعالیت های روزانه تاثیرگذار می باشد. همچنین در کم کردن مصرف انرژی از اهمیت خاصی برخوردار هستند.
اندازه نور ورودی به اندازه ها و محل قرارگیری پنجره و همچنین به شکل آن بستگی دارد. از دیگر عوامل تاثیرگذار در توزیع نور از عمق اتاق می توان نام برد. توزیع نور به طرزی می باشد که هر چه از پنجره دور می شویم این درصد کم می شود.
ایجاد تهویه
یکی از وظایف این محصول در ساختمان ها مشخصا کمک به تهویه خوب در محیط داخلی ساختمان است.
حفاظت در برابر باد و باران
برای حفظ نمودن گرما و اجتناب از کوران سرما پنجرهها را باید به نوعی طراحی نمود که نشت هوای ناچیزی پدید بیاید.
شرایط نصب پنجره دو جداره
در ساختمان های در حال ساخت امروز به طور معمول از پنجره و درب های دو و یا چند جداره استفاده می گردد چرا که از ایمنی کافی برخوردارند.
جدار و لایه های شیشه ها بسته به میزان عایقی دارد که مد نظر مدیر پروژه است چرا که با تعدد در لایه های شیشه، این پنجره ها ضمن مقاومت بیشتر از عایق بودن بالاتری در مقابل صدا و عبور هوا برخوردارند.
به طور کلی از پنجره های دو جداره استفاده می شود مگر اینکه ساختمان در مجاورت اتوبان قرار گرفته باشد و نیاز به کاهش صداهای ورودی به ساختمان باشد.
برای نصب پنجره های دو جداره با فریم یو پی وی سی به علت وجود خواص پلیمری در این نوع پروفیل، قبل از اجرا و نصب این پنجره ها باید در دمای استانداردی (5تا35 درجه سلسیوس) نگهداری شوند.
پس از نصب این پنجره ها نیز فشار زیادی بر آن ها وارد نخواهد شد بنابراین تا حد امکان از جابه جایی های بی مورد آن ها باید خودداری کرد.
نکته قابل توجه در نصب این پنجره ها با پروفیل یو پی وی سی، دمای نصب آن هاست چرا که یو پی وی سی خارج از دمای استاندارد دچار مشکلاتی می شود که کیفیت کار و نصب را به شدت پایین می آورد.
یو پی وی سی در دمای پایینتر از 5 به خصوص زیر صفر، شکننده خواهد شد ضمن اینکه در دمای بالای 40 نیز انعطاف پذیری بیش از حدی پیدا می کند که موجب تغییر فرم قاب دور پنجره شده که موجب اختلال در عملکرد یراق آلات خواهند شد.
نصب پنجره چند جداره در پروژه ساختمانی
در ابتدا برای نصب و سوار کردن پنجره روی دیوار از فریم های آهنی استفاده خواهد شد که این فریم ها از دهانه های مناسب و دقیقی برای نصب پنجره های چند جداره یو پی وی سی برخوردارند.
قبل از نصب فریم های آهنی باید به ارتفاع و عرض آن ها دقت داشت چرا که در ارتفاع های بیش از 2500 باید از ستون های موقتی بهره برد که در زمان نصب و فشار های وارده، آسییبی به پنجره ها وارد نگردد.
قبل از نصب پنجره ها باید فریم آهن ضد زنگ و رنگ کاری شده چرا که پس از گذر زمان زنگ زدگی موجب ریختن رنگ روی پروفیل ها می شود.
بطور کلی در نصب پنجره ها باید نهایت دقت را داشت و از تراز برای نصب اصولی و صحیح آن ها استفاده کرد زیرا پس از نصب پنجره ها بر روی فریم آهنی در صورت تراز نبودن، عملکرد مناسبی را در باز یا بسته شدن پنجره ها نخواهیم داشت.
موارد دیگر مورد توجه در نصب پنجره های پروژه ها به شرح زیر می باشد:
- اجرای فریم آهن در وسط و هم سطح با گچ
- پوشش فضای بین پنجره و فریم آهن به طور صحیح
- استفاده از فوم های درز بندی
- چسب گیری و عایق کاری حین و پس از نصب
جمع بندی
پنجره های دو یا چند جداره با انواع فریم های پروفیل به خصوص یو پی وی سی امروزه در ساخت پروژه های ساختمانی بسیار مورد توجه و کاربردی واقع شدند.
پنجره های دو جداره با عایق بودن در برابر صدا و عبور و مرور هوا و جلوگیری از هدر رفت انرژی بسیار کاربردی هستند.
نصب این پنجره ها باید به صورت کاملا اصولی صورت گیرد چرا که پنجره ها با جداره های بیشتر(3و5) سنگین بوده و در صورت نصب غیر اصولی و فشار وارده بر آن ها خطرناک می باشند.
نصب صحیح و اصولی پنجره های یو پی وی سی باعث ماندگاری و عملکرد مناسب آن ها خواهد شد.
پنجره های دو جداره یو پی وی سی باید در دمای استاندارد و خاصی نصب شوند چرا که پروفیل مورد استفاده در آن، خارج از دمای استاندارد از کارایی پایینی برخوردار می باشد.
برای بازدید و مشاوره ی رایگان پروژه های آینه کاری و خدمات شیشه با شماره