قیمت شیشه بین کابینتی
قیمت شیشه بین کابینتی در منزل یا ادارات یا مکان های عمومی موضوع مورد بحث در این نوشته میباشد به عوامل زیادی بستگی دارد. جهت بررسی قیمت آن در ادارات و یا منزل لازم است که کاربرد هرکدام از انواع آینه ها و شیشه ها را بدانید، زیرا بر اساس نوع استفاده و همچنین متراژ شیشه نسبت به قیمت متغیر است. رنگ شیشه ها، ضخامت و همچنین تراش کاری یا عدم وجود تراش بر روی شیشه نیز بر روی قیمت موثر میباشد. برای اطلاع از قیمت آینه یا شیشه و خدمت مورد نظرتان، همچنین هزینه دقیق آن و برای بازدید و مشاوره ی رایگان پروژه های آینه کاری و خدمات شیشه با شماره
شیشه بین کابینتی
استفاده از شیشه دیوار پوش در صنعت دکوراسیون مدرن روز به روز در حال افزایش است. از شیشه های رنگی به عنوان عامل زینتی استفاده می شود که علاوه بر ایجاد جلوه ای زیبا، باعث مقاومت دیوارهای داخلی در برابر خراش و برجستگی می شود. با ظهور شیشه سکوریت و سپس شیشه رنگی سکوریتی، شیشه دیوار پوش به یک عامل اصلی تبدیل شده است. قابلیت های بیشمار شیشه های رنگی امکان استفاده از شیشه در هر مکان و هر فضایی را فراهم کرده است.
شیشه بین کابینتی
انسان معاصر وقت زیادی را در آشپزخانه می گذراند. این زمان دکوراسیون آشپزخانه را به یکی از مهمترین قسمت های دکوراسیون داخلی تبدیل کرده و لازم است به عنوان یکی از اصول اساسی داشتن خانه ای شیک و مجلل از آن مراقبت کرد.

این فضا می تواند تأثیر زیادی در احساسات افراد خصوصاً خانم های خانه دار که مدام در آشپزخانه می گذرانند داشته باشد. استفاده از شیشه های بین کابینتی به عنوان یک عنصر جدید با قابلیت های بی شماری می تواند انقلابی در دکوراسیون آشپزخانه شما ایجاد کند. شیشه های رنگی لاکوبل بین کابینت ها به عنوان جدیدترین ماده برای ساخت فضای داخلی آشپزخانه در معماری گنجانده شده است. شیشه های بین کابینتی با پوشاندن فضای بین کابینت ها به عنوان آینه، جلوه های بصری جذابی را ایجاد می کنند، از انعکاس نور و تصاویر گرفته تا بزرگتر نشان دادن آشپزخانه کاربرد دارند.
انواع شیشه های بین کابینتی در کابینت های مختلف
- شیشه بین کابینتی در کابینت ام دی اف
- شیشه بین کابینتی در کابینت چوبی
- شیشه بین کابینتی در کابینت ممبران
- شیشه بین کابینتی در کابینت هایگلاس
ویژگی های شیشه رنگی
شیشه رنگی یکی از جدیدترین متریالی است که امروزه به بازار ارائه شده است.
در انتخاب این شیشه ها باید ویژگی هایی را در نظر گرفت که شامل:
- سبک بودن شیشه ها
- شفاف بودن شیشه
- صاف و صیقلی بودن آن
- کیفیت بالا شیشه
- ضد خش بودن سطح شیشه
- ضد خش بودن رنگ ها
ویژگی دیگر شیشه رنگی، تنوع زیاد در انتخاب طرح و رنگ ها می باشد که با در نظر گرفتن سلیقه های افراد مختلف و از شیشه رنگی مات کدر و غیره شفاف گرفته تا شیشه رنگی شفاف و براق شیشه رنگی اکلیلی یا همان متالیک محدوده انتخاب افراد را گسترش می دهد. شیشه رنگی را می توان به خاطر سبک بودن روی درب کابینت یا طبقات شیشه ای نصب نمود. حتی با نور پردازی به آن جلوه بیشتری بخشید.
چرا شیشه بین کابینتی نصب کنیم؟
این نوع شیشه ها بسیار مقاوم بوده و در برابر ضربه و حرارت نمی شکنند. ایمنی این شیشه ها باعث می شود تا دمای 600 تا 700 درجه سانتیگراد را تحمل کنند و همچنین 7 برابر مقاومت بیشتری در برابر ضربه دارند و در برابر خط و خش نیز مقاوم هستند و کدر نمی شوند. شیشه بهترین توانایی انتقال و بازتاب نور را دارد.

از طرفی میتوانید از شیشه بین کابینتی در پشت گاز نیز استفاده کنید زیرا به صورت سکوریت (ایمن شده) تولید می شوند و در برابر گرما مقاوم هستند. برای مواردی مانند جاساز هایی از قبیل کلید و پریز، نصب جا حوله ای و یا آویختن قاشق و چنگال و غیره با دستگاه ایتالیایی فوق پیشرفته بر روی این شیشه ها انجام می گیرد. از دیگر مزایای استفاده از این شیشه ها سهولت در تمیز کردن و و نظافت آن است. تمیز کردن شیشه صاف و بدون درز و فرو رفتگی، بسیار آسانتر از دیوار سرامیکی، آجری و غیره است ولکه ها و چربی ها به راحتی از روی آن پاک می شوند. همچنین به دلیل نداشتن منافذ ریز در سطح خود، آنتی باکتریال هستند. رنگ های متنوع شیشه بین کابینتی از دیگر مزایای مهم این عنصر در دکوراسیون داخلی است و در طرح های مختلفی تولید می شوند. امروزه از شیشه های لمینت رنگی به عنوان درب یا روکش کابینت آشپزخانه استفاده می شود. درهای شیشه ای همراه با شیشه های بین کابینتی جلوه ای چشمگیر و جذاب به فضا می بخشد. نصب و استفاده از این نوع شیشه ها ، راحت می باشد و جایگزین مناسبی برای کاشی و سرامیک هستند.
کاربردهای شیشه بین کابینتی
این شیشه ها را برای دیوارهای خالی آشپزخانه نیز نصب می شوند. یکی از مزیت های آن پوشانندگی عالی سطح زیرین و قدیمی و راحتی از سرامیک های کهنه و از مد افتاده می باشد، بدون نیاز به کنده کاری و گرد و خاک، شیشه آماده نصب با چسب های پولی یورتان و یا چسب سیلیکون بر روی دیوار قرار می گیرند. از این نوع شیشه ها در موارد مختلف استفاده می شود و در طراحی های لوکس و مدرن نیز استفاده می شود. به دلیل سبک بودن شیشه ها میتوان روی درب کابینت یا طبقات شیشه ای استفاده نمود. همچنین به دلیل بزگ نمایی خاصی، می توان آن ها را در فضاهای کوچک نصب کرده و باعث دلبازتر دیده شدن آن مکان شد. با استفاده از تنوع رنگی این شیشه ها، می توانید فضای خود را زیبا تر کرده و رنگ آن را با وسایل آشپزخانه ست کنید. از شیشه بین کابینتی می تواتن به عنوان شیشه روی میز نیز استفاده کرد. برای این منظور می توان آن ها را به صورت یک قطعه یا چند قطعه به اشکال مختلف برش داده و نصب کرد.

برخی از افراد برای سازگاری بیشتر با کابینت های AGT یا هایگلاس از شیشه مات نیز استفاده می کنند. رنگ شیشه مات مانند شیشه شفاف بسیار متنوع است و دارای 35 رنگ می باشند. پرطرفدارترین این رنگ ها، سفید، مشکی، نقره ای، نسکافهای، کاراملی و قهوهای می باشد. همچنین این نوع شیشه های رنگی در رویه کابینت و کانتر نیز استفاده می کنند. برای روی کابینت از شیشه های با ضخامت 10 یا 16 میلیمتر استفاده می شود. همچنین می توان روی این شیشه ها سینک را نصب کرده و دکوراسیون متفاوتی داشته باشیم. شیشههای بین کابینتی با ضخامتی به اندازه 6 میلی متر در عرض 60 سانتی متر در فاصله بین کابینتهای زمینی و کابینت های دیواری استفاده می گردند. نظافت این شیشهها نسبت به سایر دیوار پوش ها بسیار آسان تر است. اکثر این شیشهها سکوریت (ایمن شده) هستند و در برابر ضربه و گرما مقاوم سازی شده و علاوه بر آن شیشه سکوریت در صورت شکسته شدن نسبت به شیشههای معمولی بی خطر هستند و به شکلی پودری بدون لبههای تیز و برنده شکسته میشوند.
شیشه بین کابینت به سه شکل و نوع قابل استفاده هستند:
- شیشه بین کابینت ساده
- شیشه بین کابینت رنگی
- شیشه بین کابینت طرحدار چاپی
رنگ شیشه بین کابینتی را چطور انتخاب کنیم؟
یکی از انواع افسردگی،افسردگی فصلی است و در فصل های مختلف حال و هوای انسان تغییر می کند. این افسردگی بیشتر در فصل پاییز و زمستان به دلیل تاریک بودن هوا و ابری شدن بیشتر مشاهده می شود. بنابراین استفاده درمانی از رنگ ها میتواند به عنوان یک روش درمانی جایگزینی برای آن در نظر گرفته شود و همچنین میتوانند در تغییر احساسات تاثیر بسزایی داشته باشند،افراد معمولا نسبت به رنگ ها بخصوص قرمز،سبز،آبی،زرد،بنفش واکنش احساسی مثبت دارند.
- رنگ قرمز: با هیجان و احساسات شدید و گرما همراه است.
- رنگ سبز: آرام و متعادل است.
- رنگ آبی: رنگ تفکر و منطق است طیف رنگ آبی، نیلی، آبی اقیانوسی بسیار آرامش بخش هستند.
و از همخوانی بسیاری با کابینت های رنگ روشن به خصوص رنگ سفید دارند. - رنگ زرد: رنگ، اعتماد بنفس ، خوش بینی و صمیمیت است. بنفش: آگاهی معنوی و تجملات است.
- رنگ سفید : رنگ سفید در کابینت های آشپزخانه رنگی محبوب است زیرا نور را به خوبی منعکس می کند.
علاوه بر این ، رنگ سفید تمیز و ساده است.
البته در انتخاب این رنگ باید بسیار محتاط باشید، زیرا اگر سفید خوشرنگی انتخاب نشود کابینت ها خوب به نظر نمی آیند.
همچنین این رنگ هماهنگی بسیاری با کابینت های رنگ تیره مانند قرمز، مشکی، قهوه ای تیره، نسکافه ای و غیره دارد. - رنگ بژ (کاراملی): این رنگ برای کابینت های رنگی چوبی بسیار شیک و محبوب است و در دکوراسیون مدرن و کلاسیک استفاده می شود.
- رنگ قرمز : اگرچه قرمز یکی از رنگ های سنتی کابینت نیست اما طرفداران خاص خود را دارد.
رنگ قرمز مخصوصاً برای آشپزخانه های کوچک مناسب است، اما اگر از این رنگ به خوبی استفاده نشود زیبایی اتاق را خراب می کند.
برای حل این مشکل باید کابینت ها را قرمز کرده و برای بقیه وسایل آشپزخانه سفید یا مشکی انتخاب کنید و بهتر است کابینت ها از فلز نیز ساخته شوند.
از رنگ های قرمز و نارنجی و لیمویی برای روح بخشیدن به آشپزخانه و ایجاد حس زندگی استفاده می شود. - رنگ طوسی: رنگ فیلی، طوسی و خاکی، بیشترین کاربرد را دارند زیرا بسیار ملایم و سازگار با رنگ های دیگر هستند.
- رنگ مشکی: رنگ مشکی و طیف رنگ تیره بین کابینت های رنگ روشن استفاده می شود و در طراحی مدرن بسیار کاربرد دارد.
طرح شیشه بین کابینتی
این شیشه ها به طور کلی دارای طرح های متنوعی هستند و انتخاب هر یک از این طرح ها به نیاز و سلیقه متقاضیان بستگی خواهد داشت.
به عبارتی دیگر، سهم زیادی از طرح های انتخاب شده برای شیشه های بین کابینتی عبارت اند از :
- ابرو باد
- طرح های فانتزی
- نقش و طرح های گل و گلستان
- رنگ های ساده
- طرح آسمانی
قیمت شیشه بین کابینت آشپزخانه
قیمت شیشه بین کابینت ها بر اساس عوامل مختلفی تعیین می شود و براساس نظر کارشناسان مجرب می تواند قیمت های مختلفی داشته باشد.
موارد زیر مهمترین عوامل موثر بر قیمت شیشه کابینت است.
- ضخامت و کیفیت شیشه بین کابینتی
- تعداد طبقات ساختمان برای حمل شیشهها
- میزان شیشه بین کابینتی مورد نیاز بر اساس متراژ
- تعداد جاسازی کلید و پریز در شیشه بین کابینتی برش داده شده
شیشه های بین کابینتی به عنوان یک ایده جدید در نظر گرفته نمی شود، بلکه به عنوان یک ایده منحصر به فرد در زمینه دکوراسیون آشپزخانه است. این شیشه ها امروزه می توانند سهم بسزایی در زیبایی هرچه بیشتر فضای آشپزخانه داشته باشند. بخش بسیاری از ساعات روز را در آشپزخانه و اطراف آن سپری می گذرانید. با همین معیار، شما باید یک دکور حرفه ای و جذاب انتخاب کنید. شیشه های بین کابینتی یکی از پرفروش ترین و پر متقاضی ترین بخش موجود در دکوراسیون آشپزخانه به شمار می رود.
راهنمای خرید شیشه بین کابینتی
شیشه ها یکی پر مصرف ترین متریال ها و مصالح ساختمانی هستند که امروزه در تغییرات در دکوراسیون ها بیشتر از تغییرات در نمای ساختمان مورد استفاده هستند.
شیشه ها در انواع شفاف، مات و رنگی در بازار به وفور موجودند که هر یک کاربرد خاصی را به خود اختصاص می دهند.
یکی از انواع شیشه ها به خصوص شیشه های رنگی، شیشه های لاکوبل براق هستند که بیشترین موارد استفاده را در دکوراسیون داخلی دارند.
شیشه های لاکوبل در طیف رنگی وسیعی با ایمنی مناسب مورد استفاده به عنوان دیوار پوش و پارتیشن بندی نیز قرار می گیرند که این امور بیشتر در فروشگاه ها، مطب ها و ادارات صورت می پذیرد.
راهنمای خرید شیشه بین کابینتی
شیشه بین کابینتی
یکی از کاربردهای جدید شیشه های رنگی لاکوبل در ایجاد شیشه های بین کابینتی و نمای کابینت های ام دی اف می باشد.
شیشه های لاکوبل به علت تنوع رنگی و قابلیت سکوریت شدن یکی از گزینه های بارز برای استفاده به عنوان شیشه بین کابینتی هستند. شیشه های لاکوبل در واقع در انواع سکوریت و ساده موجودند اما همه این ها با یک لایه فایبرگلس لمینت و محافظت می شوند که در هنگام شکست و ضربات زیاد به شیشه ها، به یک باره فرو نریزند. این شیشه ها در ضخامت های 4 برای نمای کابینت ام دی اف و در ضخامت های 6و8 به عنوان شیشه ها و صفحات بین کاینتی استفاده می شوند.
شیشه های بین کابینتی از مزایایی همچون:
- دوام و ماندگاری
- ضد خط و خش
- سهولت در شستشو و تمیزکاری
- عاری از درز های عمیق بین صفحات شیشه ای و بهداشتی بودن
- تحمل درجه حرارت بالا از 460تا700 درجه سلسیوس
- ایجاد ظاهر منحصر به فرد
- ایجاد محیط رنگی و شاد
- قابلیت سکوریت شدن و ایمن در برابر ضربات؛ برخوردارند.
این شیشه ها در رنگ های مختلف قابل سفارش هستند.
امکان وجود هزینه بالاتر شیشه های بین کابینتی نسبت به کاشی های آشپزخانه وجود دارد اما جلوه جدید و منحصر به فرد ایجاد شده از نصب شیشه های بین کابینتی ارزشمند تر خواهد بود. این شیشه ها برای استفاده در اطراف گاز و سینک ظرفشویی و همچنین در ضخامت بالاتر به عنوان شیشه رو میزی و روی جزیره نیز، کاملا ایمن و کاربردی هستند. این شیشه ها ضد لک و خط هستند و به راحتی با شوینده غیر ساینده قابل شسشتشو و پاک کردن هستند. ضمن اینکه از فرسودگی در این شیشه ها خبری نیست و سال های سال به همان جلوه اولیه ماندگارند.
خرید شیشه بین کابینتی
استفاده از شیشه های لاکوبل به عنوان شیشه های بین کابینتی یک نقطه عطف در صنعت شیشه به حساب می آید. شیشه های لاکوبل به دلیل قابلیت ها و تنوع رنگی بالا در بسیاری موارد دیگر همچون کابین دوش حمام، ساخت شلف ها و طبقه ها، اجرای دیوارپوش و غیره کاربرد دارند. شیشه های بین کابینتی را نیز می توان هم از نوع رنگی لاکوبل و هم از نوع شفاف آن سفارش داد اما باید توجه داشت که برای اجرای شیشه های شفاف باید سطح زیرین کار کاملا تمیز و صاف باشد چرا که شیشه های رنگی سطح زیرین را پوشش می دهند و تمیزی در اجرای شیشه های رنگی از اهمیت چندانی برخوردار نیست اما در مورد نصب شیشه های شفاف به علت دید کامل، سطح زیرین باید از تمیزی و صیقلی بودن برخوردار باشد.
شیشه های بین کابینتی با لایه لمینت و بون آن نیز قابل سفارشند که توصیه همه ارائه کنندگان خدمات شیشه از جملع مجموعه گلس مدا به مشتریان استفاده از شیشه های لاکوبل با لمینت است که چناچه به شیشه ضربه سختی وارد گشت، از ریختن یک باره آن جلوگیری شود. شیشه های بین کابینتی سکوریت از قیمت بالاتری نیز برخوردار هستند چرا که امنیت آن ها چند برابر بالاتر هست. این شیشه ها در رنگ های مختلف و حتی از نوع سند بلاست نیز می توانند انتخاب شوند اما شیشه های سند بلاست از ایمنی کمتری نسبت به شیشه های لاکوبل برخوردارند.
جمع بندی
شیشه های رنگی در انواع مات، متالیک و لاکوبل در بازار قابل عرضه هستند که پرکاربردترین آن ها شیشه های براق لاکوبل هستند که در درجات ایمنی مختلف و ضخامت های متفاوتی قابل سفارش و اجرا هستند. این شیشه ها به عنوان شیشه های بین کابینتی و تزئینات دکوراسیون داخلی بیشترین استفاده را داشته و متقاضیان زیادی را در بازار جلب کرده است. شیشه های بین کابینتی با وجود قیمت بیشتر نسبت به کاشی های آشپزخانه، براساس مزیت های بارز خود از محبوبیت خاصی برخوردار گشته است. این شیشه ها در انواع شفاف و رنگی قابلیت اجرا به عنوان صفحات بین کابینت ها، پوشش جزیره و شیشه رومیزی را دارند. شیشه های بین کابینتی در جنس لاکوبل از ایمنی کافی در برابر حرارت و ضربات برخوردار است و بهترین گزینه به عنوان شیشه ها در اطراف سینک و گاز را به خود اختصاص داده است.
قیمت شیشه بین کابینتی
شیشه ها استفاده های مختلفی در ساختمان ها دارند. به عبارتی از تنها کاربرد خود در قالب درب و پنجره کمی فاصله گرفتند. استفاده از شیشه ها و شیشه کاری ها در تمام بخش های منازل و ادارات به چشم میخورد.
به عنوان مثال پارتیشن های شیشه ای در طرح و رنگ های زیبا و جذاب در ادارات وجود دارند. شیشه ها انواع مختلف از نظر جنس، رنگ و طرح دارند. شیشه های رنگی در انواع مختلف مورد توجه بسیاری از مشتریان هستند. یکی از انواع شیشه های رنگی که از مقاومت بالایی نیز برخوردارست، لاکوبل میباشد. شیشه های لاکوبل به طور گسترده ای به عنوان شیشه های بین کابینتی استفاده میشوند. این شیشه ها به علت تنوع رنگی، براق بودن و جلوه زیبا و استحکام در قالب شیشه بین کابینتی مورد توجه اند.
قیمت شیشه بین کابینتی
شیشه بین کابینتی
شیشه های بین کابینتی اکثرا از نوع لاکوبل می باشند. این شیشه ها در دو حالت لمینت دار و بدون لمینت قابل عرضه هستند. اما اصولا از نوع لمینت دار به دلیل استحکام و ایمنی بیشتر استفاده میشود.
بطور کلی شیشه های بین کابینتی روی سطوحی از جمله:
- کاشی
- سرامیک
- گچ
- ام دی اف؛ نصب میشوند.
لاکوبل از جهت تنوع رنگی و استحکام در انواع لمینت دار و سکوریت مورد استفاده در شیشه های بین کابینتی هستند.
به مزایای این شیشه ها به:
- مقاومت در برابر ضربه و حرارت،
- بدون درز و بهداشتی بودن،
- تنوع رنگی بالا
- تمیز کردن سهل نسبت به کاشی؛ میتوان اشاره کرد.
این شیشه ها در انواع رنگی و شفاف قابل اجرا هستند. در بسیاری از موارد به عنوان نمای درب کابینت های ام دی اف از انها استفاده میشود. شیشه های بین کابینتی به عنوان دیوارپوش نیز کاربرد دارند و گزینه های هیجانی تری نسبت به کاشی ها هستند. ضمن اینکه استفاده از شیشه های بین کابینتی روی جزیره و اطراف سینک و گاز نیز امکان پذیر است. این شیشه ها ضد لک و خش و بخصوص در برابر حرارت مقاومند. پس با خیال راحت با انتخاب این شیشه ها تغییرات جدیدی در فضای خود بوجود بیاورید. تغییرات بوسیله شیشه های بین کابینتی بسیار نو و مدرن میباشد.
قیمت شیشه بین کابین
شیشه های بین کابینتی در ضخامت های متفاوت قابل اجرا هستند. ضمن اینکه این شیشه ها با جنس های سکوریت و لمینت دار نیز عرضه میشوند. عوامل متعددی در قیمت گذاری شیشه های بین کابینتی موثرند.
یکی از این فاکتورهای موثر، نوع شیشه بین کابینتی شما میباشد. شیشه های سکوریت از شیشه های لمینت دار و شیشه های لمینت دار از شیشه های بدون لایه لمینت به ترتیب از قیمت های بالاتری برخوردارند. مورد بعدی در رنگ شیشه های کاربردی است. شیشه های رنگی در مقایسه با شیشه های شفاف و مات قیمت بیشتری دارند. ضمن اینکه کار با شیشه های رنگی راحتتر می باشد. زیرا برای استفاده از شیشه شفاف که قیمت کمتری دارد، باید سطح زیر کار کاملا یکدست و تمیز شود. که این کار خود ممکن است هزینه ای به همراه داشته باشد. کار با شیشه های رنگی هم برای تکنسین نصب و همچنین در تمیزکردن برای شما راحتتر میباشد. شیشه های بین کابینتی قابلیت سوراخکاری دارند. بنابراین از وجود پریز و نصب شلف و طبقه روی انها اطمینان داشته باشید. قیمت شیشه از کاشی کمی بیشتر میباشد اما به نتیجه آن میارزد. ضمن اینکه متراژ و ابعاد مورد نظر نصب نیز فاکتوری در محاسبه قیمت محسوب میشود.
جمع بندی
استفاده از شیشه های لاکوبل در تولید شیشه های بین کابینتی به دلیل مقاومت و رنگها، انتخاب هوشمندانه ای بوده. شیشه های بین کابینتی در موارد مختلفی از جمله دیوارپوش، روی جزیره، سنگ روی کابینت و نمای کابینت مورد استفاده هستند. این شیشه ها در انواع سکوریت و لمینت دار از مقاومت بالایی در برابر ضربه و حرارت برخوردارند. استفاده از شیشه های بین کابینتی جلوه ای نو و مدرن به اشپزخانه میبخشد. به هیچ عنوان از خرید خود پشیمان نخواهید شد. شما برای اطلاع از قیمت و نحوه نصب شیشه های بین کابینتی میتوانید با شرکت گلس مدا در ارتباط باشید.
شیشه بین کابینتی در کابینت چوبی
مزایای شیشه بین کابینتی در کابینت چوبی
ترکیب کابینت های چوبی ناخوداگاه فضای کلاسیکی را دردکوراسیون بوجود خواهند اورد. این کابینت ها به دلیل مقاومت در برابر رطوبت و ضربه و خط و خش بیشتر مورد توجه اند. ضمن اینکه بسیار گران قیمت و مجلل هستند.
در کنار این کابینت ها از انواع:
- کاشی،
- سرامیک،
- شیشه و اینه های بین کابینتی
- یا حتی چوب و پی وی سی میتوان استفاده کرد.
با این حال برای رسیدن به یک دکوراسیون لوکس و ساده باید به انتخاب المان های ترکیبی توجه ویژه ای داشت. کاشی و سرامیک ها در طرح ها و رنگ های مختلف در بازار متناسب با رنگ کابینت ها موجودند. اما در حقیقت برای به روزتر کردن اشپزخانه دیگر باید استفاده از کاشی ها را کنار گذاشت. جلوه کابینت های چوبی در کنار شیشه های بین کابینتی براق و صیقلی، تصویر زیبایی را در اشپزخانه به ارمغان خواهد اورد.
ترکیب رنگ های شیشه و اینه های بین کابینتی
یکی دیگر از المان هایی که در قالب شیشه های بین کابینتی عرضه میگردد، انواع اینه ای ان ها هستند. در واقع این آینه ها شیشه های لاکوبل با پشت لمینت هستند. شیشه ها و آینه های بین کابینتی فاقد شیار در خطوط تماسی شان با یکدیگر میباشند. بنابراین تمیز کردن انها بسیار سهل تر از کاشی و سرامیک هاست. باید توجه داشت در اشپزخانه های پر نور باید از شیشه های بین کابینتی مات استفاده کرد. نقطه مقابل این در اشپزخانه هایی که نورگیر کمتری دارند از شیشه های بین کابینتی براق و رنگی وآینه ها میتوان بهره برد. بعضی افراد مایلند فضای خالی بین کابینت های چوبیشان را با متریالی از همان جنس پوشش دهند. اما چوب به علت حساسیت در مقابل رطوبت فاقد اعتبار استفاده در این نقاط میباشد. بنابراین میتوان از طرح چوب و پی وی سی استفاده کرد. ضمن اینکه شیشه های بین کابینتی دارای طرح سنگ نیز گزینه مناسبی برای پوشش فضای خالی بین کابینت هاست.
نتیجه گیری
کاربرد شیشه ها و اینه های بین کابینتی در کنار کابینت های چوبی کمی فضا را از کلاسیک بودن دور میکند. شیشه های بین کابینتی در عین جلوه شیک، از مقاومت بالایی در برابر حرارت وضربه برخوردارند. این شیشه ها ضد خش هستند و لک های چربی به راحتی از روی ان پاک خواهد شد. سطح صاف و صیقلی وفاقد درز و شیار این شیشه ها کار تمیز کردن انها را اسان می کند. ضمن اینکه جلوه کابینت های چوبی در کنار یک سطح شیشه ای سفید یا مشکی بسیار لوکس خواهد بود. امروزه استفاده از کابینت چوبی مورد پسند هرکسی نیست. بنابراین انها به صورت سفارشی ساخته میشوند. در کنار این نوع کابینت ها برای بزرگتر دیده شدن فضای اشپزخانه بهتر است از شیشه بین کابینتی رنگ روشن بهره برد. به علاوه اینکه استفاده از المان های براق در میان طرفداران طرح های روستیک در اشپزخانه چندان خوشایند نخواهد بود.
شیشه بین کابینتی ممبران
شیشه بین کابینتی و کابینت ممبران
کابینت های ممبران به عبارتی همان کابینت های وکیوم هستند. این کابینت ها جلوه ای بسیار لوکس و شیک به اشپزخانه میبخشند. روی این نوع کابینت روکش ممبران استفاده میشوند بر روی مغزی های چوب یل ام دی اف. بطوریکه این لایه روی مغزی وکیوم خواهد شد. در نهایت با استفاده از تکنولوژی های روز طرح های مورد نظر روی کابینت پیاده میشود.
این نوع کابینت گزینه مناسبی برای دکوراسیون های کلاسیک اشپزخانه میباشد. ترکیب کابینت های ممبران در رنگ های تیره با شیشه های بین کابینتی روشن ورنگ شیشه اشپزخانه لوکسی را برای شما میسازد. کابینت های ممبران در رنگ های مختلف در بازار عرضه میگردند. ترکیب رنگ های روشن این کابینت ها با شیشه های بین کابینت مات و یا چاپی نیز میتوانند زیبایی را برای شما به ارمغان بیاورند.
مزایا و معایب
شیشه های بین کابینتی گزینه مدرنی برای هر نوع دکوراسیون اشپزخانه هستند. اما کابینت های مورد استفاده در کنار این نوع شیشه نیز باید از کیفیت قابل توجهی برخوردار باشد. کابینت های ممبران قیمت به صرفه تری در مقایسه با کابینت های چوبی دارند. این کابینت ها در طرح های کلاسیک و مناسب با تقاضای مشتریان عرضه میگردد. اما با توجه به برخی معایب ممکن است شما را از خرید خود منصرف کند.
بطور مثال:
- در مقابل نورمداوم خورشید مقاومت کمی دارند
- در صورت ایجاد لک های رنگ و روغن روی آن، به سختی پاک میشوند.
- امکان باز شدن لایه ممبران از مغزی ان وجود دارد
در مقابل طرح کلاسیک این کابینت ها با شیشه های بین کابینتی تک رنگ و دو رنگ میتوانند زیبایی چشمگیری به اشپزخانه شما هدیه دهند. شیشه های بین کابینتی میتوانند فضای اشپزخانه را متفاوت کنند. استفاده از شیشه بین کابینتی در کنار این نوع کابینت که مجلل بنظر میرسد، امکان ایجاد فضای مدرن تری را به ما میدهد. کاشی کاری کردن فضای بین کابینت ها امروزه کمرنگ شده.استفاده از رنگ بژ کاراملی در کنار کابینت های ممبران، ایجاد یک فضای کلاسیک در اشپزخانه را به همراه خواهد داشت. این رنگ یکی از محبوب ترین رنگ های شیشه های بین کابینتی است. رنگ شیشه های بین کابینتی در ترکیب با کابینت ممبران بسیار مسئله مهمی میباشد. استفاده از رنگ سفید در کنار کابین های ممبران با رنگ های تیره مثل مشکی مورد توجه است. ضمن اینکه ترکیب رنگ سفید شیشه های بین کابینتی در کنار رنگ های گرم مثل قرمز و قهوه ای نیز زیباست. شیشه های بین کابینتی در 35 رنگ در بازار عرضه میشوند. این شیشه ها در مقایسه با شیشه های سکیورت و یا شیشه های معمولی از مقاومت بالایی در برابر ضربه، خط و خش، لک و حرارت بالا برخوردارند. از این دسته از شیشه ها میتوان حتی در قالب سنگ روی جزیره اشپزخانه بهره برد. استفاده از شیشه های بین کابینتی در اطراف سینک نیز مورد توجه واقع میشود.
شیشه بین کابینتی هایگلاس
شیشه های بین کابینتی در رنگ ها و طرح های مختلفی در بازار موجودند. با توجه به اینکه کابینت های هایگلاس از ورقه های گلس ساخته شده و براق میباشند. بهره گیری از شیشه های بین کابینتی که به رنگ شیشه هستند و درخشش بالایی دارند، گزینه خیلی مناسبی نیست. کابینت های هایگلاس از درخشندگی بالایی برخوردارند. با توجه به زیبایی شناسی محیط وایجاد ترکیبی که چشم نواز باشد، استفاده از شیشه های بین کابینتی مات و یا رنگی گزینه های بهتری خواهند بود.
شیشه های رنگی خود به انواع:
- ساده تک رنگ
- دورنگ
- چاپی، تقسیم میشوند.
این شیشه ها به قدری مقاوم و ضدخش هستند که میتوان از انها در کناره های سینک ظرفشویی و گاز نیز استفاده کرد.
کابینت هایگلاس
کابینت ها در انواع مختلفی در بازار موجودند که در این بخش نگاه گذرایی به کابینت هایگلاس خواهیم داشت. کابینت های های گلس با ظاهر براق و شیشه ای که دارند امروزه مورد توجه بسیاری از مردم قرار میگیرند. این مدل کابینت در پوشش خارجی دارای لایه از جنس پلکسی گلاس میباشد که نوعی پلاستیک است. تنوع طرح و رنگ بسیار بالایی دارند و با قیمت متعادلی در بازار عرضه میگردند. در برابر رطوبت بالا احتمال اسیب به این نوع کابینت وجود دارد. برخلاف شیشه های بین کابینتی این نوع از کابینت ها، خش پذیری و لک پذیری بالایی دارند. مزیت ترکیب کابینت های گلاس با شیشه های بین کابینتی تنوع در طرح و رنگ هر دوی ان هاست. افراد میتوانند به راحتی رنگ مورد نظری از شیشه بین کابینتی را با طرح های مختلف کابینت های های گلاس ترکیب بندی و انتخاب کنند.
مقاومت شیشه های بین کابینتی به خش و لک میتواند معایب کابینت های های گلاس را به خوبی پوشش دهد. استفاده از این دو عنصر در ترکیب مات و براق یا ترکیب رنگی و براق ساده، جلوه بینظیری به اشپزخانه خواهد بخشید.
ترکیب المان های مختلف اشپزخانه نیازمند یک معماری خاص نیست. با توجه به نیازها و سلیقه افراد میتوان ترکیب زیبایی را در اشپزخانه میان رنگ ها بوجود اورد. توجه به رنگ کف پوش ها و لوازم برقی نیز در انتخاب کابینت و شیشه های بین کابینتی یک امر مهم می باشد. کابینت های های گلاس از نظر براق بودن و انعکاس نور مورد توجه بسیاری از بانوانند. همچنین در مورد شیشه های بین کابینتی این مسئله صادق است. انعکاس نور موجب بزرگتر نشان دادن محیط اشپزخانه و دلباز بودن ان خواهد شد. این انعکاس نور به ترکیبات اتاق ناهارخوری و دیگر بخش های منزل نیز اثرگذار است. ترکیب بین کابینت های گلاس و شیشه های بین کابینتی، ترکیب چشمگیری خواهد بود که نباید از این انتخاب غافل ماند.
برای بازدید و مشاوره ی رایگان پروژه های آینه کاری و خدمات شیشه با شماره