پنجره دو جداره رنگی
پنجره دو جداره رنگی
پنجره های ساختمان یکی از مهم ترین پایه ای ترین متریال های آن هستند که امروزه با پیشرفت صنایع شیشه، علاوه بر کاربرد های خود به زیبایی نمای خارجی و فضای داخلی منازل نیز تاثیر گذار خواهند بود.
پنجره ها در نسل جدید به پنجره هایی با دو یا چند جدار از شیشه ارتقا یافتند که در بین جدار های شیشه ای آن ها از گاز هایی مانند گاز آرگون استفاده می شود که بارز ترین مزیت این پنجره ها در وجود همین گاز های بی اثر نهفته است چرا که مانع از عبور سرما و گرما و صداهای خارجی می شود.
پنجره دو جداره رنگی
شیشه های دو جداره مورد استفاده در این نوع پنجره ها از ضخامت های متفاوتی ساخته می شوند که پر کاربردترین این شیشه ها در ضخامت های 4 و6 میلی متری از شیشه های رنگی هستند که یک جدار از شیشه رنگی و یک جدار از شیشه ساده یا فلوت با همان ضخامت تشکیل می شوند.
پس از موازی قرار گرفتن شیشه رنگی و شیشه ساده، در فاضی مابین این دو جدار شیشه ای از یک میله فلزی به نام اسپیسر استفاده می شود که در این میله مواد ضد رطوبت اضافه شده و کاملا نم گیری و خالی از هوا می شود که نهایتا با چسب مخصوص شیشه های دو جداره، به شیشه ها متصل می گردد.
شیشه های دو جداره رنگی در طیف مختلفی از شیشه های رنگی ساخته می شوند که شامل:
- دوجداره رفلکس رنگی
- دوجداره ساده رنگی
- دو جداره استین گلاس
- دو جداره رنگی سکوریت
- دو جداره رنگی لمینت
- دو جداره های رنگی دکوراتیو و طرح دار
- دو جداره حکاکی شده یا سندبلاست
شیشه های دو جداره ساده رنگی از یک جدار شیشه فلوت و یک جدار شیشه رنگی ساده تشکیل می شوند.
شیشه های دو جداره استین گلاس از جمله شیشه های دو جداره پر هزینه و پر زحمتی هستند که یک جدار شیشه استین گلاس آن ها در قالب فرآیند های مختلفی مثل حکاکی، اسیدکاری و رنگ آمیزی ساخته می شوند و بیشترین کاربرد آن ها در ساخت درب های ورودی ساختمان هاست.
شیشه های دو جداره رنگی سکوریت از مقاومت بالایی برخوردار بوده و ضمن ممانعت از دید به فضای داخل، به ایمنی ساختمان نیز می افزایند اما ابعاد آن ها نسبت به ابعاد شیشه های دو جداره رنگی معمولی بزرگتر می باشد.
مزایای شیشه های دو جداره رنگی و قیمت آن ها
شیشه های دو جداره رنگی در انواع مختلفی از شیشه ها در بازار قابل سفارش و اجرا هستند.
در انواع شیشه های دو جداره رنگی، شیشه های دو جداره لمینت و سندبلاست و همچنین هوشمند، در پارتیشن بندی ها، ساخت ویترین، اجرای نرده های بالکن و یا نیم طبقه های فروشگاهی بسیار مورد استفاده هستند چرا که ضمن زیبایی از مقاومت و استحکام بالایی نیز برخوردارند.
پرکاربردترین نوع شیشه های رنگی دو جداره به عنوان پنجره های دو جداره از شیشه های رفلکس و سکوریت هستند که این پنجره ها با پروفیل های یو پی وی سی ساخته شدند و شیشه رنگی به سمت جدار خارجی و نمای بیرونی ساختمان و شیشه ساده در جدار داخلی این پنجره ها به کار گرفته شده است.
کاربرد شیشه های دو جداره رنگی در زیباسازی و هماهنگی نمای ساختمان، استفاده در نورگیر ها، آزمایشگاه ها، آکواریوم ها و پارتیشن های شیشه ای است.
نحوه محاسبه قیمت این شیشه ها بسته به کیفیت و نوع شیشه های مورد استفاده به عنوان جدار ها، ابعاد و متراژ مد نظر و نوع پروفیل در برگیرنده آن ها در پنجره های دو جداره متغیر می باشد.
جمع بندی
پنجره ها روزنه های امید هر ساختمانی هستند چررا که با آغوش باز به استقبال نور خورشید و ماه می روند و فضای داخل را برای ما لذت بخش می کنند.
همانطور که به تغییرات در دکوراسیون، تغییرات در نمای ساختمان و ظاهر ساختمان اهمیت می دهیم باید به اجزای پرکاربرد آن ها نیز توجه داشته باشیم چرا که طبق قوانین فنگ شویی با نگه داشتن وسایل شکسته یا پوسیدگی در محیط زندگی یا محل کار، به سمت نزول و افت انرژی و کیفیت حیات خواهید رفت.
بنابراین ما یکی از راه های تغییرات در ساختمان را به شما معرفی کردیم تا ضمن صرفه جویی در مصرف سوخت و انرژی، جلوگیری از ورود حشرات، کاهش ورود صداها و آلاینده های شهری؛ به زیبا و مقاوم سازی ساختمان ها و فضای داخلی تان بپردازید.
با استفاده از شیشه ها و درب و پنجره های رنگی دو جداره شما می توانید به افزایش انرژی و بالا بردن کیفیت روزمرگی خود بپردازید.
برای بازدید و مشاوره ی رایگان پروژه های آینه کاری و خدمات شیشه با شماره