نکات تمیز کردن برای میزهای شیشه ای
شیشه های سرامیکی
در این مقاله از گلس مدا می خواهیم شما را با شیشه های سرامیکی اشنا کنیم.
شیشه های سرامیکی به مواد جامد چند بلوری نیز می گویند که با اعمال فرایند کنترل شدهی تبلور به روی شیشه های پایه به دست می آیند.
شیوه مرسوم تولید قطعات شیشه های سرامیکی صورت دهی مذاب شیشه به شیوه های مرسوم صورت دهی شیشه ها و عملیات حرارتی این قطعات در دما های جوانهزنی می باشند.
پیامد این فرآیند تشکیل فاز و یا فاز های بلورین در رشتهی شیشه ها باقی می مانند.
شیشه های سرامیکی
در مرحلهی عملیات حرارتی با کنترل شرایط جوانهزنی و رشد کریستالها از راه رسوب دادن به فازهای بلورین، خواص دلخواه در قطعه تشکیل می شود.
نوع فازهای بلورین و خصوصیات ریز در ساختارشان شامل اندازه ها و شکل ذرات بلوری و نحوه آرایشان و مقدار تخلخل و… است که تعیین کنندهی ویژگیهای نهایی قطعه شان خواهد بود.
به علت دارا بودن مزایایی مثل چگالی کم و مقاومت شیمیایی خوب و مقاومت الکتریکی بالا و استحکام مکانیکی بالا و…، در حال حاضر شیشه های سرامیکی، کاربرد های خیلی متنوعی دارند.
محصولاتی مثل ظروف شوکپذیر در آشپزخانه ها و کاشی ها و سنگ های ساختمانی و لولهها و پوششهای مقاوم در مقابل خوردگی، قطعات الکترونیکی و اپتیکی و دماغههای موشک و خیلی از فرآوردههای دیگر میتوانند با به کار بردن از فرایند تولید شیشه های سرامیکی ساخته می شوند.
همراه با توسعه و پیشرفت روز افزون دانش و فناوری در عرصه های گوناگون در زندگی انسان ها، در حال حاضر با تکنولوژی های امروزی صنعت شیشه نقش تاثیر گذاری در بهینه سازی مصرف انرژی و زیبا سازی ساختمان ها اجرا می کنند.
از این رو که علاوه بر کاربردهای گوناگون در ساختمان ها، نه فقط مانع از اتلاف انرژی به میزان زیادی می شوند بلکه ساختمان هایی خیلی زیبایی را بنا کردند.
یکی از آلودگی هایی که به ویژه در شهر ها به وجود می آید، آلودگی صوتی است که به گفته متخصصان عامل خیلی از فشارهای روحی و کاهش کارایی برای افراد هست.
وجود شیشه های خاص علاوه بر تشکیل نمای زیبا و آلودگی های صوتی را به حداقل می رسانند و همچنین محیطی آرام را برای کار و استراحت به فراهم می سازند.
برای بازدید و مشاوره ی رایگان پروژه های آینه کاری و خدمات شیشه با شماره