کاربرد شیشه در فروشگاه تجهیزات آزمایشگاهی
کاربرد شیشه در فروشگاه تجهیزات آزمایشگاهی
شیشه ها در آزمایشگاه ها کاربردهای بسیاری دارند چرا که ظروف شیشه ای در ساختار های متنوع، متناسب با انواع آزمایش های موجود در آزمایشگاه طراحی و تولید شده اند ضمن اینکه استفاده از ظروف شیشه ای مقرون به صرفه تر از ظروف دیگری همچون پلاستیک می باشد.
احتمال دارد ظروف آزمایشگاهی در انواع پلاستیکی نیز موجود باشند اما انجام هر آزمایشی در این ظروف ممکن نخواهد بود چرا که امکان تغییر ماهیت پلاستیک طی فرآیند انجام آزمایش و یا واکنش با محلول واقع در آن وجود خواهد داشت.
ظروف پلاستیکی امکان جا به جایی میکروب ها و بیماری ها را نیز افزایش خواهد داد.
کاربرد شیشه در فروشگاه تجهیزات آزمایشگاهی
دسته بندی های لوازم آزمایشگاهی
وسایل و ابزار های آزمایشگاهی شیشه ای در انواع مختلفی در بازار موجودند ضمن اینکه از اندازه ها و رنگ های مختلفی مختص آزمایش ها و نگهداری مواد متنوع عرضه می شوند.
- انواع پیپت
- انواع ارلن مایر
- انواع شیشه های نگهداری پودر و مایع
- انواع دکانتور
- انواع دیسکانتور
- انواع مخزن بورت
- انواع بورت
- انواع بشر های مختلف و …
کیفیت ظروف شیشه ای آزمایشگاهی یکی از مهم ترین معیار های خرید آن ها بوده و باید از آستانه تحمل مناسبی برای استفاده در آزمایش های خاصی بر خوردار باشد.
ظروف شیشه ای آزمایشگاهی بطور کلی دو دسته هستند: ظروف مقاوم شیشه ای در برابر شوک حرارتی و اسید و باز ها و ظروف با آستانه تحمل خاص در برابر مواد شیمیایی.
در هنگام استفاده از هر یک از ظروف شیشه ای باید آگاهی کامل از جنس ظرف را داشته و به نحو احسن از آن ها استفاده کرد چرا که در صورت استفاده نامناسب و غیر اصولی از ظروف و مواد شیمیایی عواقب جبران ناپذیری را در پی خواهند داشت.
شیشه های آزمایشگاهی
اکثر شیشه های آزمایشگاهی ساخته شده از بور و سیلیکات هستند که قابلیت حرارت دهی به صورت مستقیم و یا امکان استفاده از آن ها در دماهای پایین نیز وجود خواهد داشت.
ظروف و ملزومات آزمایشگاهی به صورت تجاری با نام ظروف پیرکس و یا زیماکس شناخته می شوند.
شیشه ها در مقایسه با پلاستیک، مواد پایدار و مقاومی هستند که در برابر حرارت و تغییرات شیمیایی به طور کاملا مطلوبی استحکام دارند ضمن اینکه برخلاف پلاستیک طی برخی آزمایشات در ترکیبات شیمیایی وارد نمی شوند.
در ابتدا برای استفاده از لوازم آزمایشگاهی باید با نحوه کار و خطرات احتمالی آن ها به طور کامل آشنایی یافت.
تمام ظروف شیشه ای آزمایشگاهی جهت نگهداری، گرم یا سرد کردن، مخلوط کردن و حجم سنجی و… مورد استفاده قرار می گیرند به همین دلیل از لحاظ ساختاری با بهترین متریال ها ساخته و عرضه می گردند.
تمام ظروف شیشه ای آزمایشگاهی در برابر حرارت تا 400 درجه سلسیوس و در برابر شوک حرارتی تا 100 درجه سلسیوس مقام هستند و اکثرا دارای درجه بندی جهت حجم سنجی هستند.
جمع بندی
شیشه ها در آزمایشگاه و در ساخت ظروف آزمایشگاهی کاربرد های فراوانی داشته ضمن اینکه شیشه های مورد استفاده در آزمایشات و تحقیقات ساخته شده از بور و سیلیکات هستند که این ترکیبات به ساختار شیشه کمک می کند تا در برابر حرارت و شوک های حرارتی مقاومت خوبی از خود نشان دهند.
شیشه های آزمایشگاهی با نام پیرکس معروفند که در برابر حرارت تا 400 درجه سلسیوس مقاوم هستند ضمن اینکه باید قبل از کار با ابزار های شیشه ای آزمایشگاهی، نحوه عملکرد و مطابقت با آزمایشات و مواد شیمیایی مختلف را آموخت تا از خطرات احتمالی ناشی از استفاده نامناسب و غیر اصولی آن ها پیشگیری کرد.
شیشه های آزمایشگاهی انواع مختلفی دارند که نسبت به کاربرد آن ها در آزمایشات مختلف و نگهداری مواد، دارای مقاومت و رنگ های متفاوتی هستند.
برای بازدید و مشاوره ی رایگان پروژه های آینه کاری و خدمات شیشه با شماره