مزایا و معایب نصب شیشه هوشمند در زمستان
مزایا و معایب نصب شیشه هوشمند در زمستان
شیشه های مختلفی برای ساخت درب، پنجره، پارتیشن ها و… مورد استفاده قرار می گیرند ضمن اینکه تنوع در شیشه ها به تنوع در کاربرد آن ها نیز مربوط می شود و تنها به ظاهر آن ها خلاصه نمی شود.
نسل جدیدی از شیشه ها به بازار عرضه شدند که با نام شیشه های هوشمند شناخته می شوند.
مزایا و معایب نصب شیشه هوشمند در زمستان
این شیشه ها خود به دو دسته:
- شیشه هوشمند لمینت
- شیشه هوشمند ورقه ای؛ تقسیم می شوند.
شیشه های هوشمند لمینت در ساختار کلی خود میکروفیلم و یا منظم کننده ذرات کریستالی را در لایه های شیشه ای در برگرفته اند در صورتیکه در شیشه هوشمند ورقه ای یا پشت برچسبی، ورقه میکروفیلم به پشت شیشه با چسب مخصوص متصل می گردد.
شیشه های هوشمند لمینت به علت ضد آب بودن بیشترین استفاده ها را در ساختمان ها دارند به خصوص در ساخت کابین دوش حمام، درب های اتوماتیک و پارتیشن ها در ادارات کاربرد دارند.
شیشه های هوشمندی که در ساخت پارتیشن ها و ویترین های فروشگاهی به کار گرفته می شوند به نفع صاحبان مشاغل بوده چرا که در اجرای پارتیشن های اتاق های کنفرانس و ویترین های مغازه ها می توان به عنوان نمایشگر استفاده کرد و روی آن به وسیله ریموت کنترل به پخش ویدیو های جلسات و تبلیغاتی می پردازند.
اما شیشه های هوشمند لمینت بسیار گران بوده و در کیفیت های وارداتی این قیمت به طبع بالاتر نیز خواهد رفت.
اما شیشه های هوشمند پشت برچسبی با اینکه از قیمت مناسب تری برخوردارند اما به علت در معرض هوا، گردو غبار و آب و ضربه قرار داشتن لایه میکروفیلم در این نوع از شیشه ها، طول عمر و ماندگاری کمتری خواهند داشت ضمن اینکه در فضاهای خارجی امکان استفاده از آن ها وجود نداشته چرا که در پاییز و زمستان در معرض مستقیم آب باران و برف قرار می گیرد و به سرعت تخریب می شود.
شیشه های هوشمند تکنولوژی مناسبی برای حفظ حریم شخصی افراد، راه مدرنی برای تبلیغات و طراحی دکوراسیون های داخلی می باشند.
برای بازدید و مشاوره ی رایگان پروژه های آینه کاری و خدمات شیشه با شماره