انواع پنجره بر اساس شیشه ی آنها
انواع پنجره بر اساس شیشههایی که در آنها استفاده می شود.
در این مقاله از گلس مدا ما سعی بر این داریم تا شما را با انواع پنجره ها بر اساس شیشههایی که در آنها استفاده می شود، آشنا کنیم.
بعد از تولید پروفیل لازم است که شیشه به روی آن سوار شود تا شکل اولیه پنجره را به خود بگیرد.
با پیشرفت در فناوری انواع شیشه هایی که خواص های گوناگونی دارند ارائه و معرفی می شوند؛ ولی در این بخش به معرفی انواع شیشه که در ساخت انواع پنجره کاربرد و عمومیت دارند می پردازیم.
انواع پنجره بر اساس شیشه ی آنها
شیشه های معمولی
شیشههای معمولی به شیشه هایی گفته می شود که در اطراف خود به وفور آنها را می توان دید و در صنعت ساخت و ساز کاربرد بسیار زیادی دارند و در قطرهای مختلف ۲ تا ۲۰ میلی متر ساخته می شود.
شیشه های معمولی در انواع تخت و رفلکس و مشجر ساخته می شود و در تولید پنجره بیشترین کاربرد را دارند.
شیشه های سکوریت با تکنولوژی خاصی ساخته می شوند که سبب می شوند که در زمان شکستن به قطعات مکعب مربع بیخطر تقسیم می شوند.
البته شیشه های سکوریت بیشتر به شکل بدون فریم و یا بدون پروفیل به کار برده می شوند اما در بعضی از فروشگاهها و سازههای بلند هم برای تولید پنجره از آنها مورد استفاده قرار می گیرد.
در تهیه این نوع از شیشه ها از نوعی کریستال مایع به کار برده شده است که با به کار بردن از جریان الکتریسیته میتوان آن را به حالت مات و یا حالت شفاف درآورد.
از شیشه های مات شونده بیشتر در دفاتر کار برای ایجاد فضای خصوصی انتخابی، به کار برده می شود.
شیشه های دوجداره و یا شیشه های سه جداره
در تهیه شیشه های دوجداره و سه جداره در اصل از شیشه های معمولی به کار برده می شود که طی آن با بهم چسباندن دو یا سه عدد شیشه با به کار بردن از یک نوار فلزی و سپس تزریق گاز آرگون، شیشه های دوجداره و یا شیشه های چندجداره ساخته می شود.
گاز آرگون موجود در آن برای ایجاد عایق دمایی است و علاوه بر شیشه معمولی در تهیه آن، میتوان از شیشه های رفلاکس و شیشه های مشجر و شیشه های سکوریت و شیشه های مات شوند هم به کار برد.
خواندن نوشته های زیر به شما توصیه می شود:
برای بازدید و مشاوره ی رایگان پروژه های آینه کاری و خدمات شیشه با شماره